Αφήνουν τα βουλευτικά έδρανα για να ριχτούν στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Αφήνουν τα βουλευτικά έδρανα για να ριχτούν στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Οι βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Κέλλας και Κώστας Μπλούχος και ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Λαμπρούλης αποφάσισαν να θέσουν εαυτούς στη διάθεση του συστήματος υγείας

Την απόφασή τους να ριχτούν στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό με την ιατρική τους ιδιότητα γνωστοποίησαν τρεις βουλευτές, οι οποίοι ζήτησαν από τον πρόεδρο της Βουλής να τους απαλλάξει από τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα ώστε να μπορέσουν να ενισχύσουν το δυναμικό του ΕΣΥ.

Πρόκειται για τους βουλευτές της ΝΔ Χρήστο Κέλλα και Κώστα Μπλούχο, αλλά και τον αντιπρόεδρο της βουλής και βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργο Λαμπρούλη.

Τόσο ο κ. Κέλλας όσο και ο κ. Λαμπρούλης εκλέγονται στη Θεσσαλία που έχει πληγεί ιδιαίτερα από τον κορωνοϊό. Ο μεν πρώτος είναι αναισθησιολόγος και ο δεύτερος πνευμονολόγος ενώ ο χειρουργός Κώστας Μπλούχος εκλέγεται στη Δράμα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κέλλας είχε επισημάνει τα εξής: "«Την ώρα που η πατρίδα μας δέχεται μια ασύμμετρη απειλή, χιλιάδες συμπολίτες μας νοσούν καθημερινά, συνάδελφοι υγειονομικοί υπερβάλλουν εαυτούς για να ανταποκριθούν στο έργο τους και τα νοσοκομεία πιέζονται σε μεγάλο βαθμό, θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του Συστήματος Υγείας.
Σε αυτό τον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς. Υπέρτατη αξία η ανθρώπινη ζωή».
ΥΓ: Αποποιούμαι του δικαιώματος οποιασδήποτε αμοιβής".

Υπενθυμίζεται ότι το ΚΚΕ κάλεσε τα μέλη του - ιδιώτες γιατρούς να προσφέρουν τους εαυτούς τους στο ΕΣΥ για τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ