Αγκαλιές, λουλούδια αλλά και...ρίγανη για την Φωτεινή Δάρρα!

Αγκαλιές, λουλούδια αλλά και...ρίγανη για την Φωτεινή Δάρρα!

Η αγαπητή καλλιτέχνης είχε πολλές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις στην βόλτα της στο κέντρο του Ηρακλείου

Αγκαλιές, λουλούδια και γλυκά λόγια από θαυμαστές της εισέπραξε η δημοφιλής τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα στην σύντομη βόλτα της στο κέντρο του Ηρακλείου, το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Η Φωτεινή ανταποκρινόταν σε μικρούς και μεγάλους με γλυκύτητα καλώντας παράλληλα όλους στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ενετικό λιμάνι, μια δωρεά προσφορά - να θυμίσουμε- της Περιφέρειας Κρήτης στους πολίτες! 

Η ίδια στις συναντήσεις της απαντώντας στον αυθορμητισμό και στην αγάπη του κόσμου έλεγε ότι ”η Κρήτη είναι πάντα στην καρδιά μου και νιώθω να  με κρατά κάτι δυνατό εδώ”, λόγια και συναισθήματα που εξέφρασε και σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ, με αφορμή την αποψινή συναυλία.

Φωτεινή Δάρρα

Η Φωτεινή στην “καυτή” λόγω ζέστης,  βόλτα της γεύτηκε τις Κρητικές παραδοσιακές γεύσεις της Μαρίας και του Νίκου, δέχθηκε τα άνθη του Ανδρέα, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με πολλούς περαστικούς.

Φωτεινή Δάρρα

Αναπόφευκτα  στο δρόμο της βρέθηκε... φορτωμένος με την πραμάτεια του και ο πανταχού παρών μπάρμπα -Γιαννης Κοντογιαννης”με την μόνιμη επωδό:”μπρε σείς κοπελιές μπα θέτε ραδίκιο, χοχλιούς, α-ρίγανη ελιές, σταφίδες, τσάι του βουνού;»

Δάρρα Μπαρμπα Γιάννης
 

Με ευχαρίστηση ο συμπαθής μπάρμπα-Γιάννης έκανε δώρο ένα μεγάλο φάκελο με μυρωδάτη  ρίγανη  στην Φωτεινή, η οποία και τον ευχαρίστησε  θερμά και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ