Άλλη εικόνα στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, άλλη στα MEDIA!

Πολλές φορές και το μιντιακό σύστημα βολεύεται σε λογικές SURVIVOR με κόντρες, ζούγκλες, διάσημους και μαχητές, ανθρωποφαγίες και αποχωρήσεις χωρίς πάντα να συμβαίνει αυτό !

Τώρα πια που είναι παρελθόν η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε μια διαδικασία χωρίς προηγούμενο καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης για πρώτη φορά (όπως κανείς προηγούμενα από τους προκατόχους του δεν είχε αφήσει να συμβεί σε ανοιχτή συζήτηση μετά από ένα εκλογικό αποτέλεσμα) άνοιξε τα πάντα γύρω από το πως πήγαν τα πράγματα , ποιοι φταίνε και που πρέπει να πάει το κίνημα το επόμενο διάστημα, είναι απορίας άξιο γιατί αυτή η εικόνα ενός σκληρού διαλόγου αλλά άκρως πολιτικού δεν έφτασε ποτέ (έτσι)στις στήλες των παραπολιτικών σχολίων!

Ούτε το κλίμα της βαθιάς αγωνίας και της πολιτικής κριτικής χωρίς πάντως εξάρσεις και τοξικότητα που ήταν κυρίαρχο αναδείχτηκε καθώς οι περισσότεροι μετέφεραν ένα κλίμα, που φαίνεται πως βολεύει εκείνους που τα μετέφεραν. Ομαδοποιήσεις, προσωπικές βολές κι ένα κλίμα που όλοι έβαλαν κατά Ανδρουλάκη ενώ δεν ήταν έτσι ! Πολλές φορές και το μιντιακό σύστημα βολεύεται σε λογικές SURVIVOR με κόντρες, ζούγκλες, διάσημους και μαχητές, ανθρωποφαγίες και αποχωρήσεις χωρίς πάντα να συμβαίνει αυτό !

Όχι ότι δεν ειπώθηκαν και σκληρά προσωπικά λόγια όπως εκείνο που είπε ο Φίλιππος Σαχινίδης που παρομοίασε τον Ανδρουλάκη στην άκρως αποτυχημένη σύγκριση του με το Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ, αλλά ήταν μεμονωμένα .Αυτό που δεν αναδείχτηκε όσο έγινε είναι πως στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ τέθηκαν σοβαρά πολιτικά θέματα και για τη φυσιογνωμία του κόμματος (πρέπει να πάει Κέντρο ή Κεντροαριστερά) κυρίως από στελέχη που ηλικιακά ήταν πάνω από τα 50 έτη καθώς εκείνα έχουν εμβάθυνση στον πολιτικό τους λόγο και την ανάλυση και αυτό που μένει είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μετατρέψει την σκληρή κριτική σε θέσεις, προτάσεις, ιδέες και φρέσκα ενωτικά πρόσωπα που θα βάλουν το ΠΑΣΟΚ σε νέα ρότα. Διότι όπως ειπώθηκε από πολλούς πρώτα αποφασίζουμε που πάμε, με πιο σχέδιο πάμε και κατόπι αποφασίζουμε με ποιον πάμε!

 

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ: Να μην γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ