Ανακατατάξεις με σημαντικές "περγαμηνές" στα Δικαστήρια

Ανακατατάξεις με σημαντικές "περγαμηνές" στα Δικαστήρια

Μετά τις προαγωγές οι μετακινήσεις

Σημαντικές αλλαγές ανακοινώθηκαν στα Δικαστήρια στο Ηράκλειο, μετά και τις πρόσφατες προαγωγές, με τους γνωρίζοντες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια τόσο για όσους φεύγουν όσο και γι' αυτούς που αναλαμβάνουν εδώ. 

Ειδικότερα, από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου αναχωρεί για το Εφετείο Κρήτης στα Χανιά ο μέχρι τώρα Διευθύνων το Πρωτοδικείο, κ. Κωνσταντίνος Ρόκκος, ο οποίος, όπως έγραψε το cretalive, προήχθη σε Εφέτη (δείτε ΕΔΩ). 
Επίσης στο Εφετείο Κρήτης, τοποθετείται η Εφέτης Αντωνία Μπανταχάκη, η οποία επίσης έχει διατελέσει στο παρελθόν Προϊσταμένη στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου επιστρέφει από το Ρέθυμνο η κ. Πωλίνα Μπαντουβάκη, η οποία προήχθη σε Πρόεδρο Πρωτοδικών, έχοντας επίσης λαμπρές "περγαμηνές", ενώ Προϊστάμενος στο Πρωτοδικείο αναλαμβάνει, μετά την μετακίνηση του κ. Ρόκκου ο κ. Ελευθέριος Συσκάκης, ένας ακόμα εξαίρετος Δικαστής. 

Ιδιαίτερα σημαντικές, τέλος, χαρακτηρίζονται δύο νέες παρουσίες στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Ειδικότερα τοποθετούνται σε αυτό οι Εφέτες κ. Μαρία Μπαντουβά, που μετακινείται από την Αθήνα και κ. Νίκη Αθανασιάδη από την Πάτρα. Και οι δύο έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στη μέχρι τώρα πορεία τους και έχουν  κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ