Ανδρέας Λοβέρδος: Είμαι έτοιμος για την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ

Ανδρέας Λοβέρδος: Είμαι έτοιμος για την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε στο site Liberal και δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναδειχθεί στον κεντροαριστερό πόλο του πολιτικού συστήματος, υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος είναι έτοιμος να ηγηθεί της επιστροφής της Δημοκρατικής Παράταξης.

Στη συνέντευξή του, ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για το πολιτικό σκηνικό, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, την κυβέρνηση και την προσπάθεια «καπηλείας» του Κέντρου από τον Τσίπρα, ενόψει της διαδικτυακής του ομιλίας στις 12 Απριλίου, όπου θα παρουσιάσει τις βάσεις του ιδεολογικού και πολιτικού προτάγματός του για το μέλλον του κόμματος.

«Εάν δεν υπερδιπλασιάσουμε τα ποσοστά μας, φθάνουμε αυτομάτως σε σημείο χωρίς επιστροφή. Οι εκλογές που θα ακολουθήσουν τις εκλογές με απλή αναλογική θα συμπιέσουν τα μικρότερα κόμματα. Όποιος βρεθεί ανάμεσα στις δεξιές και αριστερές συμπληγάδες θα συνθλιβεί. Τέτοια μοίρα δεν αρμόζει στο ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό επαναλαμβάνω χωρίς να κινδυνολογώ ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρέπει να γίνει δύναμη εξουσίας. Αυτή είναι η πολιτική μου υπόσχεση στους πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά - μεταξύ άλλων - ο Ανδρέας Λοβέρδος.

 

 

Δείτε επίσης

Ο Λοβέρδος θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ