Ανδρέας Λοβέρδος: «Επιμένουν στη λάσπη»

Ανδρέας Λοβέρδος: «Επιμένουν στη λάσπη»

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ που τον εμπλέκει σε παραποίηση εγγράφου της Novartis

Έντονα αντέδρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που με την επίκληση της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, κάνει λόγο για παραποίηση – κατά την μετάφρασή του από το υπουργείο Εξωτερικών – εγγράφου του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, που αφορά στο σκάνδαλο Novartis.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι στο έγγραφο κατονομαζόταν ο πρώην υπουργός , ο οποίος απαντώντας μίλησε για «επιμονή στη λάσπη», για «έγγραφα γνωστά, αξιολογημένα και ενσωματωμένα στην δικογραφία», όπως και για «ψευτοκατηγορίες των γνωστών κουκουλοφόρων».

Σημειώνεται ότι η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, κατήγγειλε τη διαγραφή συγκεκριμένων ονομάτων από επίσημο έγγραφο, που είχε διαβιβαστεί στις ελληνικές αρχές από εκπρόσωπο του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και αφορά στο ρόλο που είχαν διαδραματίσει στην υπόθεση της Novartis, μέσω του δικηγόρου της, Βασίλη Χειρδάρη – χωρίς η ίδια να κατονομάσει τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου: 

«Επιμένουν στη λάσπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται ξανά το όνομά μου για να εξυπηρετήσει τους γνωστούς σκοπούς του. Είναι από αδιανόητο έως γελοίο να βάζουν και πάλι μπροστά έγγραφα γνωστά, δημοσιευμένα, κατατεθειμένα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής από τον εν ενεργεία Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι.Αγγελή, αξιολογημένα και ενσωματωμένα στη δικογραφία από τον Ιούνιο του 2020. Ο σκοπός τους όμως είναι γνωστός: συνεχίζουν αυτό που κάνουν διαχρονικά, να σπιλώνουν, δηλαδή, πρόσωπα με τις ψευτοκατηγορίες των γνωστών κουκουλοφόρων.

Ο ελληνικός λαός τους έχει μάθει πλέον. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τους επαγγελματίες συκοφάντες της πολιτικής. Το έχω πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω: για όσα έχουν κάνει θα με βρουν μπροστά τους».

 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ