Ανέβηκε στον ουρανό του αυτοκινήτου και χοροπηδούσε!

Μεθυσμένοι τουρίστες στον Πλατανιά έκαναν ... πίστα το όχημα

"Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά" λέει η παροιμία, όμως η τουρίστρια που από το αυτοσχέδιο γλέντι στους δρόμους του Πλατανιά στα Χανιά κατέληξε να έχει προσαχθεί, φαίνεται πως δεν έχει πλέον καμία διάθεση για γέλια.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3 τη νύχτα, όταν παρέα νεαρών τουριστών που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης μετέτρεψαν τον δρόμο σε ... χορευτική πίστα. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του αναγνώστη του Cretalive Γ.Ξ, ένας από αυτούς ξάπλωσε στο οδόστρωμα, ενώ μια κοπέλα από την παρέα του ανέβηκε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και άρχισε να χοροπηδά και να χορεύει στον ουρανό του οχήματος. 

Πλατανιάς τουρίστες

Το αποτέλεσμα της ... χορευτικής της επίδειξης ήταν να προκληθούν ζημιές στο όχημα, ενώ λίγο αργότερα προσήχθη από άνδρες του ΤΑΕ που έσπευσαν στο σημείο. 

Πλατανιάς τουρίστες αυτοκίνητο

Η περιπέτεια της νεαρής τουρίστριας τελείωσε λίγες ώρες αργότερα και αφού υποσχέθηκε στον ιδιοκτήτη του ΙΧ, επιχειρηματία της περιοχής, πως μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές της στην Κρήτη θα πληρώσει τη ζημιά που προκάλεσε. Μετά και από την εξέλιξη αυτή, δεν υπήρξε άλλη συνέχεια στο συμβάν. Αρκεί τώρα η νεαρή να εκπληρώσει τα υπεσχημένα...

Τουρίστες Πλατανιάς αυτοκίνητο

Φωτογραφίες από Γ.Ξ.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ