Ανησυχούν οι αστυνομκοί και στην Κρήτη για τα κρούσματα κορωνοϊού στην ΕΛΑΣ

Ανησυχούν οι αστυνομκοί και στην Κρήτη για τα κρούσματα κορωνοϊού στην ΕΛΑΣ

Η προτροπή του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Έντονη είναι η ανησυχία και στην Κρήτη για τα συνεχιζόμενα κρούσματα κορωνοϊού σε αστυνομικούς σε όλη τη χώρα, ενώ ο κλάδος ήδη μετρά δύο θύματα της πανδημίας.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης καλεί σε ανάρτησή του στο Facebook την ομοσπονδία του κλάδου να εντείνει τις διεκδικήσεις της τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα αναγνώρισης του "επικίνδυνου και ανθυγιεινού" χαρακτήρα του επαγγέλματος του αστυνομικού.

Χαρακτηριστικά, ο Γ. Πικράκης αναφέρει:

"Και δεύτερος συνάδελφός μας νεκρός από Covid-19 μέσα σε λίγες ώρες, για να μην αναφερθώ στους εκατοντάδες θετικούς. Ας κάνει η πολιτεία επιτέλους αυτό που πρέπει και η Π.Ο.ΑΣ.Υ. ας διεκδικήσει για όλους μας αυτό για το οποίο όλα τα πρωτοβάθμια φωνάζουν αλλά επιμένει να κλείνει τα αυτιά της προκλητικά. Είστε εκπρόσωποί μας ακούστε την φωνή του απλού αστυνομικού ας κακοκαρδίσετε και κανέναν το χα'ι'δεμα δεν φέρνει αποτελέσματα . ΑΜΕΣΗ διεκδίκηση του επικίνδυνου και ανθυγιεινού του επαγγέλματος του Αστυνομικού αλλά και του επιδόματος στους αστυνομικούς που και πάλι είναι στην πρώτη γραμμή. Δεν είμαστε επαίτες, ζητάμε αυτό που δικαιωματικά μας χρωστάνε".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ