Άνω κάτω η ΝΔ με τον πολιτευτή της που τα βάζει με το κομματικό κράτος!

Άνω κάτω η ΝΔ με τον πολιτευτή της που τα βάζει με το κομματικό κράτος!

Με φόντο το μητρώο αθλητικών σωματείων

Καζάνι που βράζει είναι τοπικά η ΝΔ με τις κόντρες μεταξύ στελεχών της, με φόντο το μητρώο αθλητικών σωματείων που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη και το οποίο μποϊκοτάρεται ανοικτά από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ και υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στις τελευταίες εκλογές Νίκο Τζώρτζογλου!

Χτες λοιπόν με αφορμή την άρνηση αθλητικών σωματείων να ενεργοποιηθούν στην ψηφιακή πλατφόρμα του υπουργείου, υπήρξε σφοδρή επίθεση της τοπικής ΝΟΔΕ της ΝΔ, που "φωτογραφίζει" τον Νίκο Τζώρτζογλου, κάνοντας λόγο για παράγοντες που έχτισαν την καριέρα τους με σωματεία σφραγίδες και παράγοντες που λειτουργούν πάνω από το νόμο με «κάλπικες» σφραγίδες!

Σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ από φιλικό του έντυπο, επιτίθεται σκληρά κατά της τοπικής ΝΟΔΕ( και προφανώς κατά του υφυπουργού που στελέχη του είναι στην ηγετική της ομάδα) για απροκάλυπτη παρέμβαση στο ποδόσφαιρο από κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας!

Στη ΝΔ γίνεται χαμός καθώς αρκετοί τοπικά διερωτώνται πως είναι δυνατόν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, που ήταν υποψήφιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος να καταγγέλλει κομματικές παρεμβάσεις στο τοπικό ποδόσφαιρο!

Δεν ήταν ο ίδιος - λένε - που άφηνε στην άκρη το ακομμάτιστο του ποδοσφαίρου για να κατέβει υποψήφιος ως πολιτευτής; Τότε που απροκάλυπτα τα τοπικά σωματεία, που ήταν φίλα προσκείμενα στον κ. Τζώρτζογλου, λειτουργούσαν ως ψηφοσυλλέκτες του πολιτευτή του κόμματος... τότε δεν υπήρχε κομματική παρέμβαση;

Πάντως όπως και να χει -λένε οι νεοδημοκράτες - δεν φταίει ο ίδιος αλλά εκείνοι που μέσα σε μία νύχτα τον έφεραν στη ΝΔ και τον επέβαλαν ως υποψήφιο!


Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του Τομέα Αθλητισμού Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου αναφερόταν:

"Η προεγγραφή των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων στην σχετική πλατφόρμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, για τη δημιουργία του ψηφιακού «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων», συνιστά εκσυγχρονισμό των διαδικασιών, πρόοδο, τακτοποίηση του άναρχου τοπίου στον ελληνικό αθλητισμό και αποκατάσταση της νομιμότητας.

Μόνο όσοι έχουν συμφέρον να μην υλοποιηθούν όλ’ αυτά ή έχτισαν καριέρες με «σωματεία σφραγίδες», αναζητούν δικαιολογίες για να μην συμμορφωθούν και επιχειρούν να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα.

H Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, τα Στοιχεία Φορέα, τα Στοιχεία Δ.Σ., τα Οικονομικά στοιχεία και η Αθλητική δραστηριότητα είναι προαπαιτούμενα της νόμιμης λειτουργίας κάθε Σωματείου και παράλληλα είναι στοιχεία διαφάνειας.

Είναι αυτά υπερβολικές και εξοντωτικές απαιτήσεις;

Μπορεί, για εκείνους που θέλουν να λειτουργούν πάνω από το νόμο με «κάλπικες» σφραγίδες!

Η δημιουργία του ψηφιακού «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων» έπρεπε να έχει γίνει χθες".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ