Άνοιξαν τα εκλογικά περίπτερα… ψάχνουν εθελοντές!

Newsroom
Newsroom

"Χλιαρό" το κλίμα - Ποιες είναι οι προγραμματισμένες προεκλογικές εκδηλώσεις

Τρεις εβδομάδες μας χωρίζουν από την αναμέτρηση των ευρωεκλογών αλλά το κλίμα δεν λέει να ζεσταθεί με τίποτα! Ο κόσμος ελάχιστα ασχολείται και τα εκλογικά περίπτερα στο Ηράκλειο μπορεί να άνοιξαν, αλλά οι εθελοντές που θα τα πλαισιώνουν είναι μέγα ζήτημα!

Ο κόσμος δεν πολυανταποκρίνεται, οι περισσότεροι δουλεύουν και χρόνο για εθελοντική εργασία διαθέτουν μόνο τα απογεύματα και αυτό δείχνει και τη διάθεση που δείχνουν όλοι - όλοι μας - για μειωμένη προσπάθεια αλλά και "χλιαρή" ψήφο!

Η ΝΔ έχει στήσει το εκλογικό της περίπτερο απέναντι από το καφέ "Μωσαϊκό", στην εσοχή του δρόμου της Λ. Δικαιοσύνης και από εκεί θα διακινεί το εκλογικό αλλά και προεκλογικό υλικό της.

Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί εκδήλωση με τον Βαγγέλη Μειμαράκη και την Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ αναμένονται κι άλλες εκδηλώσεις με επισκέψεις και περιοδείες μεμονωμένων υποψηφίων και βέβαια στο βάθος τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου κάθοδος Μητσοτάκη!

εκλογικό κέντρο ΝΔ

Στην επόμενη εσοχή του ίδιου δρόμου πίσω από το κτήριο της Περιφέρειας και δίπλα από τα δικαστήρια βρίσκεται το εκλογικό κιόσκι του ΠΑΣΟΚ. Βλέπετε τα έργα στην Πλατεία Ελευθερίας αποκόψαν το κίνημα από τον παραδοσιακό του χώρο αν και δύσκολα δεν θα μαζεύονται στου… Τζακ τα στελέχη του για ένα ποτό κι ένα καφέ πριν τις εξορμήσεις. Σήμερα συνεδριάζει η διευρυμένη νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο για την οργάνωση των κλιμακίων που θα βγουν στην ενδοχώρα, ενώ απόψε μιλά και στην αίθουσα Ανδρόγεω ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Λευτέρης Καρχιμάκης.

εκλογικό κέντρο ΠΑΣΟΚ

Ακριβώς πάνω από το κιόσκι του ΠΑΣΟΚ υπάρχει το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η αλήθεια είναι πως συναντήσαμε τον περισσότερο κόσμο. Άλλωστε η σχέση Αριστεράς και πλατείας Δασκαλογιάννη κρατά χρόνια! Σε εκλογικό πυρετό και εκεί, όπου αυτή τη βδομάδα έχουμε: απόψε τον Γιώργο Τσίπρα και την Τετάρτη τον Νίκο Φαραντούρη. Την Πέμπτη και την Παρασκευή η ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά και στις 27 Μαΐου ο επίσης ευρωβουλευτής Κωστας Αρβανίτης.

εκλογικό κέντρο ΣΥΡΙΖΑ

Τώρα αν οι υποψήφιοι - γενικώς και για όλα τα κόμματα - κατορθώσουν να ζεστάνουν το κλίμα είναι ένα ζητούμενο κι αυτό μόνο στην κάλπη στις 9 Ιουνίου μπορεί να φανεί!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ