Αντί για σασμός στη Λότζια… επίκειται σεισμός!

Το αδιέξοδο, η σκέψη του Δημάρχου και η ανατρεπτική πρόταση για συνεργασία...

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως έρχονται στη διακυβέρνηση του δήμου Ηρακλείου με τη διαφαινόμενη πρόθεση του Βασίλη Λαμπρινού στο υπόλοιπο της θητείας του να ζητήσει τη συνεργασία της παράταξης του Γιάννη Κουράκη στη διαχείριση των προβλημάτων!

Πληροφορίες του CRETALIVE θέλουν το δήμαρχο να συναντάται με τον Γιάννη Κουράκη, τα τελευταία 24ωρα, και να ζητά χείρα βοήθειας στη διαχείριση των θεμάτων, καθώς η λειψανδρία στη Λότζια αλλά κυρίως οι κακές σχέσεις που έχουν διαμορφωθεί στο εσωτερικό της "Δύναμης Πολιτών", μεταξύ αντιδημάρχων, έχουν δημιουργήσει διαχειριστικά και πολιτικά αδιέξοδα.

Ο Βασίλης Λαμπρινός, το τελευταίο διάστημα, και κυρίως μετά το επεισόδιο με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο, και το κακό κλίμα που αυτό πυροδότησε στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής, εμφανίζεται προβληματισμένος για το πώς θα κυλήσει το περίπου ένα έτος της δημοτικής διακυβέρνησης που απομένει και φαίνεται πως κατέληξε στην πρόταση για συνεργασία με την παράταξη του Γιάννη Κουράκη, χωρίς να ενημερώσει κάποιον από τους συνεργάτες του.

Μάλιστα το ραντεβού που επρόκειτο να γίνει χθες με τα μέλη της δημοτικής παράταξης στο "Μαρίνα" και το οποίο αναβλήθηκε λόγω της έκτακτης συνάντησης με τον Επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά, θα δρομολογούσε εξελίξεις και θα έφερνε ανακοινώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Γιάννης Κουράκης συναντήθηκε χθες με στελέχη της παράταξης του και τους ανακοίνωνε την πρόθεση Λαμπρινού να συνεργαστούν για το υπόλοιπο της δημοτικής θητείας.

Τα βλέμματα λοιπόν στέφονται στη συνάντηση της Τρίτης, ωστόσο, άγνωστο είναι πώς θα κινηθούν οι… «φυλές» της παράταξης Λαμπρινού, πώς θα αντιμετωπίσει τη διαφαινόμενη συνεργασία η παράταξη Σισαμάκη, πώς θα μοιραστούν τα "ιμάτια" της δημοτικής εξουσίας αν τελικά αυτό ευοδωθεί και, τελικά, αν συναινέσουν τα στελέχη της δημοτικής πλειοψηφίας στην πρόταση - σκέψη του δημάρχου!

 

Διαβάστε επίσης:

Η συνάντηση με Σχοινά ανέβαλε το ραντεβού της παράταξης!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ