Η συνάντηση με Σχοινά ανέβαλε το ραντεβού της παράταξης!

Κάποιος θα πρέπει να κάνει ... τον παπά Μιχάλη - σαν το τηλεοπτικό σήριαλ του "Σασμού"!

Ένα μήνυμα που εστάλη χθες στα κινητά των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για συνάντηση σήμερα το απόγευμα ήταν ικανή κάποιους να τους… κακοβάλει ! Καταρχήν οι περισσότεροι θυμήθηκαν ότι υπάρχει δημοτική παράταξη και πως εξακολουθεί να εμφανίζεται ως έτσι αν και θα μπορούσε να μετονομαστεί από Δύναμη Πολιτών ως… ο καθείς και πάνω του!

Αφού λοιπόν ξύπνησαν μνήμες του ένδοξου παρελθόντος, πέρασε από πολλούς το ερώτημα "τι μας θέλει και μας φωνάζει ο δήμαρχος", ωστόσο απάντηση δεν πήραν και μάλιστα θα περιμένουν μερικές μέρες ακόμη ως την άλλη Τρίτη καθώς ένα έκτακτο ραντεβού απόψε με τον Έλληνα Επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά και το δείπνο που θα ακολουθήσει στο ΜΑΡΙΝΑ, ανάγκασε το Λαμπρινό (προς ανακούφιση και του ίδιου αλλά και των συνεργατών του) να πάνε τη συνάντηση από βδομάδα !

Τώρα τι θα πουν, τι θα τους διαμηνύσει; Δεν ξέρω, αλλά εικάζω πως παρ'ότι είναι σε σχέση που έχει χαλαρώσει αρκετά - η παράταξη εννοώ και όσοι την απαρτίζουν - θα πρέπει να μην δίνουν αφορμές για σχόλια του έξω κόσμου ! Βλέπετε εκλογές έρχονται, φιλοδοξίες υπάρχουν, ο χρόνος στενεύει και για να αντέξει το μαγαζί ως το τέλος, κάποιος θα πρέπει να κάνει ... τον παπά Μιχάλη - σαν το τηλεοπτικό σήριαλ του "Σασμού", πριν βγουν για τα καλά τα κουμπούρια !

 

Δείτε επίσης:

Μαργαρίτης Σχοινάς: Ήρθα να δω το μικρό ευρωπαϊκό θαύμα που γίνεται στην Κρήτη!

Περιφέρεια, Χανιά, ΙΤΕ, Αρκαλοχώρι στο πρόγραμμα του Μαργαρίτη Σχοινά στην Κρήτη

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ