"Απέδειξε ότι έχει χιούμορ"

"Απέδειξε ότι έχει χιούμορ"

Την επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Πριν από μία εβδομάδα σχεδόν, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μαζί με την σύζυγό του παρακολούθησαν την πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου στο Θέατρο Άλσος ενώ στην συνέχεια τον επισκέφτηκαν στο καμαρίνι του για να τον συγχαρούν.

Από την πλευρά του, ο γνωστός καλλιτέχνης θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τον Νίκο Χαρδαλιά, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από τη συνάντησή τους στο καμαρίνι του, γράφοντας το εξής: «Απέδειξε ότι και χιούμορ έχει και ότι υπόσχεται το κάνει!».

Ο Τάκης Ζαχαράτος, αναφέρεται σε ένα σχόλιο του κ. Χαρδαλιά πριν από περίπου δύο μήνες, σε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο ο καλλιτέχνης τον μιμούνταν. «15 Ιουλίου θα είμαι εκεί, στην πρεμιέρα. Και χωρίς τα κόκκινα γάντια. Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας. Keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Άλσος», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Στην παράσταση, δύο από τα πρόσωπα που μιμείται ο ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος, είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Σωτήρης Τσιόδρας, με αφορμή την καθημερινή ενημέρωση που έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

ζαχαρατος

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ