Αποκαλυπτική η Δήμητρα Λιάνη

Αποκαλυπτική η Δήμητρα Λιάνη

«Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά προχώρησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου, τις επιθέσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς από τα ΜΜΕ και τον εαυτό της.

«Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι δήθεν. Μετά από τόσα χρόνια έχουν καταρρεύσει τα πάντα, επομένως, είμαι ο εαυτός μου. Αυτή είμαι. Έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα. Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα. Μια εικόνα εντελώς διαστρεβλωμένη, άσχημη, με όλα τα κακά του κόσμου. Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της… Παρουσίασαν την εικόνα μια γυναίκας που γδυνόταν, εύκολης…» είπε μεταξύ άλλων.

«Ήμουν μια βαθιά σκεπτόμενη γυναίκα. Μια γυναίκα που πιστεύει, μια γυναίκα που αγάπησε τον άντρα της σε μεγάλο βαθμό. Είναι από τις αγάπες που σου συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου, δεν μπορεί να σου ξανασυμβεί. Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω. Το πολέμησα με τη βοήθεια του Θεού και είμαι εδώ σήμερα, υγιής, καλά… Υπήρχε περιοδικό μιας εποχής που ήταν η Μαργαρίτα να κρατάει το κεφάλι μου ως Σαλώμη. Είχαν αποκρουστικά θέματα, δεν μιλάω απλώς για μια γύμνια. Που και αυτή ήταν μια φυσιολογική εποχή των 20 μου, που δεν είχα καμία σχέση ούτε με πολιτική, ούτε με πολιτικούς» σχολίασε όλο νόημα η Δήμητρα Λιάνη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ