"Απροσπέλαστος" για τους πολίτες ο ΟΑΕΔ!

"Απροσπέλαστος" για τους πολίτες ο ΟΑΕΔ!

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν είτε τηλεφωνικά είτε και δια ζώσης

Πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες πολιτών σχετικά με τη λειτουργία του ΟΑΕΔ στη λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο, καθώς η εξυπηρέτηση είτε τηλεφωνική είτε και δια ζώσης παρουσιάζει δυσκολίες και προβλήματα. Σύμφωνα με όσα επισημαίνουν αναγνώστες του cretalive, τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του οργανισμού δεν απαντούν ποτέ, με αποτέλεσμα άνεργοι και συναλλασσόμενοι με τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ να σπεύδουν στα γραφεία της υπηρεσίας προκειμένου να εξυπηρετηθούν, ειδικά στις περιπτώσεις εκείνες που η υπόθεσή τους χρειάζεται άμεση διεκπεραίωση. 

Όπως λένε οι ίδιοι, η εξυπηρέτηση και δια ζώσης είναι αδύνατη αφού τα γραφεία της υπηρεσίας είναι κλειστά και το μόνο πρόσωπο που συναντούν είναι ο security στην είσοδο. Αναρωτιούνται μάλιστα, πώς θα κλείσουν ραντεβού για να εξυπηρετηθούν από τη στιγμή που οι τηλεφωνικές κλήσεις τους παραμένουν αναπάντητες. 

Εν ολίγοις, οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στη λεωφόρο Κνωσού φαίνεται ότι λειτουργούν σε συνθήκες αυστηρής καραντίνας μολονότι έχουν αρθεί σχεδόν όλοι οι περιορισμοί πλέον και λειτουργούν κανονικά επιχειρήσεις, εστίαση και εν γένει παροχή υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ