Ατάκες μέχρι… παρεξηγήσεως από Καράγιαννη σε Αρναουτάκη!

Newsroom
Newsroom

Αποκορύφωμα η ευχή για την υλοποίηση του ΒΟΑΚ

Από την πλατεία Ελευθερίας στο γραφείο του υποδέχθηκε και συνόδευσε ο Περιφερειάρχης τον Υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη. Η θερμή υποδοχή και η φιλοξενία με τα παραδοσιακά καλιτσούνια άνοιξαν την όρεξη του υφυπουργού στη διάθεση αβροφροσύνης και τα επαινετικά λόγια για τον οικοδεσπότη, μέχρι δηλαδή πολιτικής... παρεξήγησης, εκτός και αν είναι προοίμιο για ένταξη στελεχών της ΝΔ στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ του Σταύρου.

Ορισμένες από τις ατάκες του Καραγιάννη που χτύπησαν στα αυτιά ήταν η αναφορά για τον καλό φίλο του το Σταύρο, η επωδός πως εδώ γίνεται εξαίρετο έργο, πως νιώθει ο υφυπουργός την Περιφέρεια συνεργάτη του Υπουργείου και που έκανε δεκτές την πλειοψηφία των παρατηρήσεων της Περιφέρειας για το νέο ΒΟΑΚ.

Αποκορύφωμα πάντως ήταν η ευχή Καραγιάννη στον Αρναουτάκη, παραδίδοντας του τον σχετικό τεχνικό φάκελο, να γίνει η υλοποίηση του έργου του ΒΟΑΚ επί των ημερών του Σταύρου. Δηλαδή ουσιαστικά επιβεβαίωσε την κυρίαρχη αντίληψη πως ο Αρναουτάκης παίζει χωρίς αντίπαλο στην Περιφέρεια, θυμίζοντας μιαν αντίστοιχη ατάκα που είχε πει ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πριν από 4 χρόνια, ότι μαζί θα εγκαινίαζαν το νέο ΒΟΑΚ και που όχι άδικα θεωρήθηκε ως προοίμιο της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - Αρναουτάκη στις τότε αυτοδιοικητικές εκλογές κάτι που έγινε τελικά!

Διαβάστε επίσης:

Στον Περιφερειάρχη ο Γιώργος Καραγιάννης - Ξεκινά ο ΒΟΑΚ με το τμήμα Νεάπολη –‘Άγιος Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ