Βγήκε έξω από το σπίτι του και του έκοψαν κλήση για μάσκα!

Βγήκε έξω από το σπίτι του και του έκοψαν κλήση για μάσκα!

Eάν και οι αστυνομικοί δεν κατανοούν που υπάρχει λογική και το μέτρο, και πού η παράβαση, τότε χάνεται εντελώς η μπάλα !

Είναι να απορεί κανείς για τον τρόπο που κάποιοι αντιλαμβάνονται το ρόλο τους, αλλά και την τήρηση των μέτρων, από πλευράς της ΕΛΑΣ. Η καταγγελία έγινε στο cretalive, κι επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε!

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης. Ο 20χρονος ήταν μέσα στο σπίτι του, επί της οδού Καραναστάση στις Μεσαμπελιές, όταν ένιωσε την ανάγκη να βγει έξω και να... καπνίσει. Πήρε το κινητό του μαζί, έστειλε το απαραίτητο sms και πριν προλάβει να βάλει το τσιγάρο στο στόμα του, σταμάτησαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, μπροστά του και του ζήτησαν το λόγο.

Μάταια ο νεαρός προσπάθησε να τους εξηγήσει πως το σπίτι του ήταν ακριβώς δίπλα, πως θα μπορούσε να φωνάξει τη μητέρα του για να τους πει ότι δεν φορά τη μάσκα γιατί βγήκε να καπνίσει, εκείνοι δεν καταλάβαιναν το Θεό τους κι έκοψαν το... 300αρι, δείχνοντας ένα πολύ σκληρό και ειρωνικό (σύμφωνα με τα όσα μας κατήγγειλαν) πρόσωπο !

Ασφαλώς και πρέπει να τηρούνται τα μέτρα, ωστόσο εάν και οι αστυνομικοί δεν κατανοούν που υπάρχει λογική και το μέτρο, και πού η παράβαση, τότε χάνεται εντελώς η μπάλα !

 

 

*Φωτογραφία αρχείου 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ