Βραβείο για την Ευαγγελία, υπερηφάνεια για το Cretalive!

Μια σημαντική αναγνώριση για την αγαπητή συνάδελφο που παρέλαβε βραβείο από τα χέρια της Προέδρου της Δημοκρατίας

Είναι από αυτές τις "δικές μας στιγμές" που πιστεύουμε ότι αξίζει να μοιραστούμε με όλους εσάς.

Με ξεχωριστή πορεία στη δημοσιογραφία, την οποία υπηρετεί χρόνια τώρα με συνέπεια και επαγγελματισμό, μέλος της οικογένειας του Cretalive από την πρώτη μέρα της ύπαρξής του, η αγαπημένη μας Ευαγγελία Καρεκλάκη βρέθηκε “μπροστά” από τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές, για να βραβευτεί από το "Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση".

Το βραβείο, "για τη δημοσιογραφική ανάδειξη θεμάτων σεξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας", που παρέλαβε η Ευαγγελία από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε ειδική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, της απονεμήθηκε με αφορμή το ντοκιμαντέρ παραγωγής Cretalive "Η ιστορία της Μαρίας: οι δαίμονες ΔΕΝ είναι ανίκητοι…", σε σκηνοθεσία Κώστα Δημάκη.

Ένα ντοκιμαντέρ που δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2023, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Cretalive εν δράσει" για την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση.

Το βραβείο αυτό μας κάνει όλους υπερήφανους, καθώς αντικατοπτρίζει την αναγνώριση και την επιδοκιμασία της συνεχούς προσπάθειάς μας όχι μόνο για ενημέρωση αλλά και για αφύπνιση.

Γνωρίζουμε ότι η Ευαγγελία δεν θα θελήσει να μιλήσει για την βράβευσή της, κι έτσι επιλέξαμε να της αφιερώσουμε αυτές τις λίγες γραμμές για να τη συγχαρούμε και να της πούμε ότι είμαστε σίγουροι πως θα υπάρξουν πολλές ακόμα τέτοιες στιγμές στη ζωή της!

Η βράβευση της Ευαγγελίας Καρεκλάκη:

Σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου OnMedia, Μιχάλης Σερπετσιδάκης ανέφερε: "Θερμά συγχαρητήρια στην πολύτιμη συνεργάτιδά μας, Ευαγγελία Καρεκλάκη για την -πάντα- εξαιρετική δουλειά. Μέσα από αυτή τη βράβευση τιμάται η δουλειά της ίδιας της Ευαγγελίας αλλά και όλων των συνεργατών που με πραγματικό ζήλο και αυταπάρνηση επιτελούν το έργο της ενημέρωσης καθημερινά. Στόχος όλων στο Cretalive, αλλά και στόχος προσωπικός μου είναι να καταφέρνουμε πάντα να διατηρούμε τις απαραίτητες συνθήκες ώστε ο επαγγελματισμός και η δημιουργικότητα της ομάδας μας να παίρνει "σάρκα και οστά".

evaserpe

O ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Onmedia, κ. Μιχάλης Σερπετσιδάκης με την Ευαγγελία Καρεκλάκη

 

Δείτε το ντοκιμαντέρ:

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ