Τα αναμνηστικά δώρα του Αλέξη Καλοκαιρινού

Προς την επικεφαλής της Κινεζικής αποστολής από την αδελφοποιημένη πόλη Νίνγκμπο, Σου Γιανάν

Το αγαλματίδιο με τον Γρύπα, το σύμβολο του Ηρακλείου, και τον χάρτη του J. Peeters σε γκραβούρα με τον τίτλο «Η νήσος Κρήτη», ήταν τα αναμνηστικά δώρα του Δημάρχου Ηρακλείου προς την επικεφαλής της Κινεζικής αποστολής από την αδελφοποιημένη πόλη Νίνγκμπο, Σου Γιανάν.

Φυσικά, για τους παριστάμενους, ήταν ξεκάθαρο ότι τα μέλη της Κινεζικής αποστολής δεν θα θυμούνται το Δήμο Ηρακλείου από τα αναμνηστικά δώρα, ή τουλάχιστον όχι μόνο από αυτά.

Και τούτο γιατί ήταν για μια συνάντηση άρτια σχεδιασμένη και εκτελεσμένη σε κάθε επίπεδο, με τον Δήμαρχο να καλωσορίζει εγκάρδια τους επισκέπτες, να εξηγεί το όραμα της Δημοτικής Αρχής δομημένα και στοχευμένα, και να θέτει τα θεμέλια για μια σειρά σημαντικών μελλοντικών διμερών συνεργασιών μεταξύ των δύο φορέων.

Με δεδομένη την δύναμη της Νίνγκμπο στους τομείς του εμπορίου και της οικονομίας -ας μην ξεχνάμε ότι το λιμάνι της πόλης χειρίζεται το μεγαλύτερο βάρος φορτίων ετησίως στον κόσμο- η Δημοτική Αρχή και ο Αλέξης Καλοκαιρινός αποκτούν με την εδραίωση της συνεργασίας, έναν ισχυρό σύμμαχο στην μεγαλύτερη χώρα της Ανατολικής Ασίας.

Τα αναμνηστικά δώρα του Αλέξη Καλοκαιρινό

 

Δείτε επίσης

Κινεζική αντιπροσωπεία στον Δήμο Ηρακλείου - Η συζήτηση για συνεργασίες

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ