Το δείπνο στο Γεράνι για τον Ανδρουλάκη και ο…Γκανέζος ράπερ!

O Ανδρουλάκης δεν έχασε την ευκαιρία να προσφέρει άφθονο γέλιο στους συνδαιτημόνες όταν διηγήθηκε την ιστορία με τον Γκανέζο ράπερ.

Ευδιάθετος και ευχαριστημένος μετά την την πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ και την ομιλία του στο Ωδείο Ρεθύμνου ο Νίκος Ανδρουλάκης δείπνησε στην παραδοσιακή ταβέρνα "Σταράς" στο Γεράνι, όπου ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καπετανάκης πρόσφερε το φαγητό στους φίλους και τα τοπικά στελέχη του κόμματος.

Παρά την κούραση και το κοπιαστικό πρόγραμμα αλλά και την επιβάρυνση που ο ίδιος έχει από το πρόβλημα με το πόδι του που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί ο Ανδρουλάκης δεν έχασε την ευκαιρία να προσφέρει άφθονο γέλιο στους συνδαιτημόνες όταν διηγήθηκε την ιστορία με τον Γκανέζο ράπερ.
Ξέρετε εκείνον τον καλλιτέχνη που έγραψε ένα τραγούδι για τις υποκλοπές και το ΠΑΣΟΚ  κι έγινε viral στο διαδίκτυο!

Μάλιστα για να τους αποδείξει πόσο… σουξέ έχει κάνει αυτό το τραγούδι το έπαιξε στο κινητό του, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία για να δείξει πως μπορεί στην Ελλάδα να κάνουν κάποιοι την… πάπια αναφορικά με τις υποκλοπές αλλά στη Γκάνα δεν τρώνε σανό!

Και στο τέλος ένα στέλεχος από τη Νομαρχιακή Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ έριξε και την πρόταση: πρόεδρε βάλε τον Γκανέζο υποψήφιο στο Επικρατείας κι έγινε χαμός στην ομήγυρη !

 

Δείτε επίσης

Ν.Ανδρουλάκης: Μήνυμα δημοκρατικής ανατροπής και νίκης από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ