Δημήτρης Αποστολάκης από Χαΐνηδες: Θα παίζει δωρεάν κάθε Κυριακή στο Λόφο του Φιλοπάππου για τους ανεμβολίαστους

Δημήτρης Αποστολάκης από Χαΐνηδες: Θα παίζει δωρεάν κάθε Κυριακή στο Λόφο του Φιλοπάππου για τους ανεμβολίαστους

"Εγώ, όμως, δεν αποκλείω κανέναν", αναφέρει, σε δήλωσή του.

Οι Χαΐνηδες γιορτάζουν τα τριάντα χρόνια δισκογραφικής τους παρουσίας με μία σειρά παραστάσεων στoν «Σταυρό του Νότου Plus» μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, λόγω των υγειονομικών μέτρων αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από τους κλειστούς χώρους και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες άνω των 60 ετών, ο Δημήτρης Αποστολάκης αποφάσισε να παίζει κάθε Κυριακή στο Λόφο του Φιλοπάππου για εκείνους που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν. 

«Οι Χαΐνηδες ξεκινούν το Νοέμβρη παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου. Πείστηκα να εμφανιστώ, για να πάρουν ένα νυχτοκάματο ένα τσούρμο εργάτες (μουσικοί, ηχολήπτες, φωτιστές, ηλεκτρολόγοι, γκαρσόνια, αφισοκολλητές, γραφίστες κ.ά.). Εγώ, όμως, δεν αποκλείω κανέναν. Για το λόγο αυτό, θα παίζω δωρεάν, unplugged, κάθε Κυριακή (από τις 26/11), νωρίς το μεσημέρι, στο λόφο του Φιλοπάππου για τους ανεμβολίαστους και τους εμβολιασμένους, τηρώντας τα μέτρα υγιεινής προστασίας. Οι αυθόρμητες παραστάσεις του λόφου, θα διαρκέσουν όσο καιρό θα παίζουν στο Σταυρό του Νότου οι Χαΐνηδες» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η δήλωση του Δημήτρη Χαΐνη Αποστολάκη στο m.tvxs.gr. 

Νέα δισκογραφική δουλειά από τους Χαΐνηδες
Η νέα δισκογραφική εργασία των Χαΐνηδων με τίτλο «Πόνημα μετανεωτερικής οντολογικής προσέγγισης αποκλινουσών κατηγοριών, κοινώς Βάρδα Φουρνέλο» αποτελείται από εννιά έμμετρα αμετροεπή τραγουδιηγήματα και μία ταινία τυφλού κινηματογράφου (βιβλίο και 2 CD). Η μουσική συναντά την ποίηση, τη φιλοσοφία, το σινεμά. Και οι τέσσερις διώκονται για παράνομη συνάθροιση, εν μέσω καραντίνας, διατάραξη της κοινής ησυχίας, διασάλευση της κοινωνικής έννομης τάξης, σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης, με σκοπό την κατάλυση του πολιτεύματος και πλείστα άλλα κακουργήματα. Όσες καρδιές συλληφθούν να κρύβουν τους εν λόγω επικηρυγμένους παρανόμους, θα καταδικάζονται, δια συνοπτικών διαδικασιών, σε ισόβια παιδικότητα.

 

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ