Το δώρο της Περιφέρειας Κρήτης που εντυπωσίασε τους συντελεστές του "Σασμού"

Το δώρο της Περιφέρειας Κρήτης που εντυπωσίασε τους συντελεστές του "Σασμού"

Χαρακτικά από την έκδοση «Η Κρήτη στα βάθη των αιώνων» θα χρησιμοποιηθούν ως ντεκόρ στη δημοφιλή σειρά

Ως ντεκόρ στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Σασμός» αναμένεται να χρησιμοποιηθεί η εντυπωσιακή έκδοση της Περιφέρειας : «Η Κρήτη στα βάθη των αιώνων» με χαρακτικά έργα απ’ όλο το νησί όπως, αρχαιολογικά-ιστορικά μνημεία, προσωπογραφίες επιφανών Κρητών, παραστάσεις ελιάς, αμπέλου κ.α.

Ο παραγωγός, η σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί της τηλεοπτικής σειράς εντυπωσιάστηκαν από το δώρο της έκδοσης που τους δόθηκε χθες το βράδυ από την Περιφέρεια Κρήτη στη διάρκεια δείπνου.

Σασμός

Η επιμέλεια της έκδοσης φέρει την «σφραγίδα» του αείμνηστου καλλιτέχνη Τίτου Πετράκη, και όπως ανέφεραν οι συντελεστές του «Σασμού» είναι ένα πολύ σημαντικό αντιπροσωπευτικό υλικό της ιστορίας της Κρήτης μέσω της χαρακτικής τέχνης που εκείνοι αμέσως σκέφτηκαν να γίνει ντεκόρ στην σειρά.

Σασμός

Ο παραγωγός της σειράς Γιώργος Λίγγρης, η σκηνοθέτιδα Ζωή Φίλιππα, οι ηθοποιοί Κώστας Νικούλης (Πετρής) Εριέττα Μανούρη (Σεμίνα), όλοι οι συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς, μιλώντας με συνεργάτες του Περιφερειάρχη εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στον κ. Αρναουτάκη για το δώρο και την φιλοξενία.

Σασμός

Παράλληλα εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και προς όλους τους Κρητικούς για το ενδιαφέρον και την αγάπη με την οποία τους περιβάλλουν στα γυρίσματα που πραγματοποιούν αυτό το διάστημα στο νησί μας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ