Δύο ανθρώπους έχει σώσει ο Κισσαμίτης αθλητής

Newsroom
Newsroom

Ο Κώστας Βαρουχάκης που γλίτωσε μια γυναίκα από βέβαιο πνιγμό, είχε βοηθήσει να σωθεί και ένας ποδοσφαιριστής του Παγχανιακού

Από βέβαιο θάνατο έχει σώσει όχι έναν, αλλά δύο ανθρώπους, ο Κισσαμίτης  Iron Man, Κώστας Βαρουχάκης.

Όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive, ο αθλητής του τριάθλου Κώστας Βαρουχάκης, λίγο πριν την πρωτοχρονιά έσωσε τη ζωή μιας γυναίκας που κινδύνευσε με πνιγμό την ώρα που έτρωγε σε εστιατόριο στο λιμάνι των Χανίων.

Ο αθλητής παραχώρησε συνέντευξη στο mirrorsports.gr, που θα δημοσιευθεί προσεχώς, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι και στο παρελθόν είχε σώσει άνθρωπο και μάλιστα σε ποδοσφαιρικό αγώνα, που ο ίδιος συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής.

Ο ίδιος περιγράφει χαρακτηριστικά: “Ήταν αρχές δεκαετίας του ’90 σε αγώνα της ομάδας μου του Κισσαμικού με τον Παγχανιακό στο Κολυμπάρι. Στη διάρκεια του αγώνα, ένας παίκτης των αντιπάλων ο Βοζινάκης έπεσε κάτω, αφού του γύρισε η γλώσσα! Εγώ ήμουν στον πάγκο, 18 ετών περίπου τότε, έτρεξα προς τον παίκτη του άνοιξα το στόμα για να πάρει αέρα και βοήθησα να σωθεί. Ήταν κάτι που το ήξερα και εκείνη τη στιγμή το έπραξα, βοηθώντας να σωθεί ο παίκτης του Παγχανιακού”!

Δείτε πώς περιγράφει, το σκηνικό με τη γυναίκα που πήγε να πνιγεί στο ψητοπωλείο:

Δείτε επίσης

"Πώς έσωσα τη γυναίκα από βέβαιο πνιγμό" - Συγκινητική εξομολόγηση του Κώστα Βαρουχάκη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ