Εκπληκτικό βίντεο: Ο Σταύρος Ξαρχάκος καθοδηγεί με πάθος κομπανία πιτσιρικάδων

Εκπληκτικό βίντεο: Ο Σταύρος Ξαρχάκος καθοδηγεί με πάθος κομπανία πιτσιρικάδων

Το βίντεο με τον μουσικοσυνθέτη στη Σύρο έχει γίνει ήδη viral

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με πρωταγωνιστές τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο και μια κομπανία πιτσιρικάδων στη Σύρο έχει γίνει ήδη viral το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Σταύρος Ξαρχάκος προσφάτως ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Σύρου και το απίστευτο στιγμιότυπο που καταγράφηκε σε ταβέρνα του νησιού έγινε τις ίδιες εκείνες ημέρες της βράβευσης. 

Η "κομπανία" των πιτσιρικάδων με μπουζούκια, κιθάρα και αρμόνιο έπαιζε την εμβληματική "Φραγκοσυριανή" του Μάρκου Βαμβακάρη, μουσικό σήμα κατατεθέν της Σύρου και όπως φαίνεται στο ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης καθοδηγεί τους μικρούς μουσικούς με το ίδιο ακριβώς πάθος και ενθουσιασμό που θα επιδείκνυε εάν διηύθυνε μια αληθινή ορχήστρα επαγγελματιών μουσικών. 

Τα παιδιά τον ακούν προσεκτικά και υπακούν πρόθυμα στις οδηγίες τους προσφέροντας ένα συγκινητικό θέαμα και ακρόαμα για τους παρευρισκόμενους.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

 Αργότερα την ίδια μέρα κυκλοφόρησε στα social media μια "κλεφτή ματιά" από την προετοιμασία. Την ώρα που ο Σταύρος Ξαρχάκος "διδάσκει" στα παιδιά .

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ