Έλαμπε η Όλγα στο πλευρό του Μίνου Μάτσα στη Ρωμαϊκή Αγορά

Έλαμπε η Όλγα στο πλευρό του Μίνου Μάτσα στη Ρωμαϊκή Αγορά

Η Κρητικιά πολιτικός και ο μουσικοσυνθέτης ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ενισχύσουν το έργο της HOPEgenesis.


Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν αυτή της Πέμπτης για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα.  Στον ανοικτό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στους Αέρηδες, στην Πλάκα, πραγματοποιήθηκε μια μοναδική συναυλία στην οποία συμμετείχαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης καθώς και επτά διακεκριμένοι μουσικοί.

 Ο βραβευμένος συνθέτης παρουσίασε τούς πιο σημαντικούς κύκλους τραγουδιών της πορείας του διαλέγοντας για τίτλο έναν συγκλονιστικό -και σήμερα επίκαιρο περισσότερο από ποτέ – στίχο του Τάσου Λειβαδίτη: «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει».

Παρούσες ήταν και οι αδερφές της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χριστίνα και Δανάη, αλλά και ξαδερφός τους και γνωστός δημοσιογράφος, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος έσπευσε να βγάλει μια φωτογραφία και με τις τρεις, την οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Με τσι Κεφαλογιαννοπούλες. Όπως θα λέγανε και στα Ανώγεια. Η Όλγα, η Χριστίνα και η Δανάη. Ξεχωριστές, διαφορετικές, αλλά σαν μια γροθιά. Δεν έχω συναντήσει πιο δυνατά κορίτσια. Ανθεκτικά κι αυθεντικά πλάσματα. Επιτέλους κατάφερα μετά από χρόνια να βγάλω μια φωτογραφία και με τις τρεις. Τώρα ο στόχος γίνεται ακόμα πιο δύσκολος, καθώς η επόμενη φωτογραφία θα πρέπει να είναι χωρίς μάσκες σε μια καλύτερη εποχή. Ανέμελη όπως οι ίδιες. Απόψε στη Ρωμαϊκή Αγορά με τις μαγικές μουσικές του Μίνωα Μάτσα και τις φωνές της Ε. Ζουγανέλη και του Κ. Τριανταφυλλίδη για καλό σκοπό» έγραψε ο Μιχάλης Κεφαλογγιάνης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

ολγα

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ