Εμβολιασμένος αλλά με κορωνοϊό, ο πατέρας του Σαρηγιάννη

Εμβολιασμένος αλλά με κορωνοϊό, ο πατέρας του Σαρηγιάννη

"Ο πατέρας μου νοσηλεύεται με κορωνοϊό παρότι είχε κάνει τη δεύτερη δόση στις 9/2"

Δεν πετάμε τις μάσκες με το που θα ολοκληρώσουμε τον εμβολιασμό μας! Αυτό εξηγεί, με άλλα λόγια, ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης, δίνοντας μάλιστα ενα παράδειγμα από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον. Όπως είπε στο thecaller web tv και τη Βούλα Κεχαγιά ο πατέρας του 86 ετών, εμβολιασμένος, από 9 Φεβρουαρίου με δεύτερη δόση, νοσηλεύεται προσβεβλημένος από κορωνοϊό...

«Κόλλησε μάλλον όταν μπήκε στο νοσοκομείο για μια μετάγγιση που αναγκάστηκε να κάνει. Μάλλον κάπως έτσι πρέπει να κόλλησε. Γιατί διαφορετικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε».

Ο κ. Σαρηγιάννης συμπλήρωσε πως «το καλό νέο για όλους μας, και για τον ίδιο, είναι ότι από τη μια κόλλησε και δείχνει ακριβώς το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε έτσι κι αλλιώς και ειδικά οι ευπαθείς. Και ειδικά όλοι μας γιατί έχουμε κάποιον ευπαθή στο σπίτι».

Επιπλέον, σημείωσε ότι αυτό ταυτόχρονα δείχνει ότι ο εμβολιασμός βοηθά, ειδικά πάλι τους ευπαθείς, τουλάχιστον να μην τους επιβαρύνει υπερβολικά ο ιός.

«Ο πατέρας μου έχει καρδιακή ανεπάρκεια οπότε ήταν πολύ δραματικός ο συνδυασμός. Ελπίζω ότι δεν θα είναι τόσο δραματικός ακριβώς με αυτή την έννοια» πρόσθεσε.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ