Ένας Κουναβιανός… υπηρεσιακός υπουργός!

Ο Γιώργος Τσακίρης, ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με καταγωγή από τους Κουνάβους του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων γέννημα θρέμμα του χωριού, άνοιξε από μικρός τα φτερά του κι απ’ όπου πέρασε είχε μόνο προσφορά και επιστημοσύνη.

Ήταν το αποκορύφωμα μιας σπουδαίας επιστημονικής πορείας που ξεκίνησε σε πολύ νεαρή πορεία, ένας από τους πρώτους καθηγητές πανεπιστημίου στη χώρα μας, που πήρε καθηγητική έδρα σε πολύ νεαρή ηλικία.

Ο Γιώργος Τσακίρης, ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με καταγωγή από τους Κουνάβους του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, γέννημα θρέμμα του χωριού, άνοιξε από μικρός τα φτερά του κι απ’ όπου πέρασε είχε μόνο προσφορά και επιστημοσύνη.

Ποτέ δεν ξέχασε το χωριό του και την Κρήτη, άλλωστε για τους Κουναβιανούς ήταν πάντα το πρότυπο κι έδειξε σε αρκετούς το δρόμο, δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το χωριό μετά τον Τσακίρη ανέδειξε ακόμα κι άλλους πανεπιστημιακούς.

Άξιος ο Γιώργος που δεν ξέρουμε αν φέτος βρει χρόνο να επισκεφτεί το αγαπημένο του χωριό και τη λατρεμένη του Κρήτη, αλλά σίγουρα η τοποθέτηση του ως υπηρεσιακός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αποτελεί την επιβράβευση για μια λαμπρή πορεία!

 

Δείτε επίσης

Ο Ηρακλειώτης καθηγητής Γιώργος Τσακίρης αναλαμβάνει υπηρεσιακός Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Ορκίζεται στις 12 η υπηρεσιακή κυβέρνηση - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους νέους υπουργούς

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ