Επιπλέον χρηματοδότηση στον Δήμο Ηρακλείου για "λίφτινγκ" σε δημοτικά κτήρια

Newsroom
Newsroom

Μετά τις επαφές Καλοκαιρινού στην Αθήνα

Ιδιαίτερα αποδοτικές για τον Δήμο Ηρακλείου αποδεικνύονται οι επαφές του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού με τα κυβερνητικά στελέχη.
Μετά το 1.500.000 ευρώ που εξασφάλισε τον Μάρτιο ο Δήμος Ηρακλείου από το Υπουργείο Εσωτερικών για αποκατάσταση ζημιών σε σχολικά κτήρια, έρχεται τώρα 1.000.000 ευρώ επιπλέον, για τα δημοτικά κτήρια.
Καλύπτεται έτσι στο σύνολό της η αρχική απαίτηση που είχε κατατεθεί από την Δημοτική Αρχή, για χρηματοδότηση ύψους 2.500.000 ευρώ, για αυτές τις εργασίες.

Θυμίζουμε ότι το θέμα είχε τεθεί τεκμηριωμένα από τον Δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό στην συνάντηση εργασίας που είχε πραγματοποιήσει στις 18 Μαΐου στην Ανδρόγεω με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, τον τότε Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη και τους Γενικούς Γραμματείς, του ΥΠΑΑΤ Γιώργο Στρατάκο και Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών & Κρατικής Αρωγής Πέτρο Καμπούρη.

Όπως επισημαίνεται από τη Λότζια, είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Ηρακλείου πετυχαίνει τέτοιου είδους χρηματοδότηση για εργασίες που, σε άλλη περίπτωση, θα έπρεπε να καλυφθούν από ίδιους πόρους, επιβαρύνοντας το ταμείο του Δήμου.


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ