Επίσημη πρόσκληση στο Προεδρικό Μέγαρο για τον Δημήτρη Καρακώστα

Επίσημη πρόσκληση στο Προεδρικό Μέγαρο για τον Δημήτρη Καρακώστα

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τον προσκάλεσε στην γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Ένα σημαντικό τηλεφώνημα έλαβε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Καρακώστας από την Ναύπακτο, ο 18χρονος που έχει προκαλέσει αίσθηση τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας της ψυχικής δύναμης που επέδειξε μετά τον θάνατο των γονιών του πριν μερικούς μήνες, η οποία τελικά του επέτρεψε να πετύχει τον στόχο του στις Πανελλαδικές συγκεντρώνοντας 18.700 μόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress.gr, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προσκάλεσε επίσημα τον Δημήτρη Καρακώστα στο προεδρικό μέγαρο στις 24 Ιουλίου, στην γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πρόσκληση για τον νεαρό από τη Ναύπακτο, την οποία και αποδέχτηκε αμέσως.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης τις τελευταίες μέρες έγινε viral με αφορμή την τρομερή επιτυχία του στις πανελλαδικές με 18,685 μόρια, την ώρα μάλιστα που η οικογένειά του είχε δεχθεί σφοδρό πλήγμα, αφού έχασε και τους δύο γονείς του από κοροναϊό.

Χθες το πρωί μάλιστα, του τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και του έδωσε συγχαρητήρια για το κατόρθωμά του.

 

 

Δείτε επίσης:

Το μήνυμα του Δημήτρη που «σάρωσε» στις Πανελλαδικές ενώ είχε χάσει τους γονείς του από κορωνοϊό 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ