Φτάνει στην Κρήτη η δωρεά Μαρινάκη

Φτάνει στην Κρήτη η δωρεά Μαρινάκη

Τα προκάτ θα φτάσουν ακτοπλοϊκώς το πρωί της Τετάρτης

Στην Κρήτη, αναμένεται να φτάσουν τις επόμενες ώρες οι οικίσκοι προσφοράς του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τα προκάτ θα φτάσουν  ακτοπλοϊκώς το πρωί της Τετάρτης  ενώ όπως έχει γράψει ήδη το cretalive, αναμένεται να μεταφερθούν στο  Αρκαλοχώρι και Καστέλι.

Η ανακοίνωση.

"Την Τρίτη το βράδυ αναχωρεί ακτοπλοϊκώς η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον σεισμόπληκτο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, η οποία περιλαμβάνει 28 σχολικές αίθουσες, γραφεία και WC.

Η αποστολή βοήθειας φτάνει το πρωί της Τετάρτης στο Ηράκλειο και από εκεί θα αναχωρήσει αμέσως για το Επαγγελματικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου όπου θα δωριθούν δύο σχολικές αίθουσες. Από την προηγούμενη μέρα, θα έχουν φτάσει ακόμα δύο σχολικές αίθουσες οι οποίες θα έχουν συναρμολογηθεί.

Στις 10:30 θα φύγουν με προορισμό το 1ο κ 2ο Δημοτικό Σχολείο τα οποία συστεγάζονται. Σε όλα τα σχολεία, θα μοιραστούν μπάλες και προστατευτικές μάσκες.

Της αποστολής θα ηγείται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη, κ. Βασίλης Βασιλειάδης καθώς και ομάδα εθελοντών. Άπαντες θα επιστρέψουν στον Πειραιά την Πέμπτη το πρωί."

Δείτε επίσης

Σχολικές αίθουσες σε Αρκαλοχώρι και Καστέλι από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ