Γ. Παπανδρέου: "Πολιτικά αναμενόμενη" η στήριξη Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη

Γ. Παπανδρέου: "Πολιτικά αναμενόμενη" η στήριξη Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη

Η πρώτη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού

 Ως πολιτικά αναμενόμενη απόφαση σχολιάστηκε από τη πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου η απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να ψηφίσει στο β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, τον Νίκο Ανδρουλάκη. Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και συνδιεκδικητή της ηγεσίας, δηλώνουν ότι δεν προκαλεί καμία έκπληξη.

«Όμως οι προοδευτικοί πολίτες που στήριξαν τον Ανδρέα Λοβέρδο έχουν τώρα επιλογή, την προοδευτική πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου», επισημαίνουν. 

Θετικός στα αιτήματα για ντιμπέιτ 

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου - ο οποίος δεν μετείχε στο πρώτο ντιμπέιτ - δηλώνει θετικός τόσο στο αίτημα της ΕΡΤ όσο και του MEGA να διεξαχθεί ντιμπέιτ με τον Νίκο Ανδρουλάκη ενόψει του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει απαντήσει θετικά και σε πρόσκληση του ΑΝΤ1 την Πέμπτη το βράδυ σε κοινή συμμετοχή των δύο υποψηφίων.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, επισημαίνουν ότι από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει ξεκαθαρίσει ότι «ο διάλογος που είναι αναγκαίος, πρέπει να είναι και ουσιαστικός, με επάρκεια χρόνου και δυνατότητα διατύπωσης ολοκληρωμένων απόψεων και προτάσεων και όχι με απαντήσεις εντυπωσιασμού» και σημειώνουν: «Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένει την πραγματοποίηση αυτών των συζητήσεων».

 

 

 

Δείτε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Στήριξη σε Νίκο Ανδρουλάκη, για τον 2ο γύρο, ανακοίνωσε ο Λοβέρδος

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα του α’ γύρου
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ