Για πρώτη φορά, παρέλασε και η Ελληνική Αστυνομία στο Ηράκλειο

Στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου Μηχανοκίνητο Τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου

Ξεχωριστός για την Ελληνική Αστυνομία ήταν ο φετινός εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Ηράκλειο, αφού για πρώτη φορά, αστυνομικοί παρέλασαν μηχανοκίνητα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Όπως μάλιστα αναφέρει σε ανάρτηση του ο γνωστός συνδικαλιστής και Διοικητής της Άμεσης Δράσης, Γιώργος Πικράκης, στην παρέλαση, "κατόπιν Διαταγής του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου συμμετείχε Μηχανοκίνητο Τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, απαρτιζόμενο από τέσσερις μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο έγχρωμα περιπολικά του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και δύο έγχρωμα περιπολικά της Ο.Π.Κ.Ε. της Υ.Α. Ηρακλείου με τα αντίστοιχα πληρώματα".

Στην ίδια ανάρτηση του ο κ Πικράκης αναφέρει χαρακτηριστικά  "ιδιαίτερη τιμή για όλους μας όσοι συμμετείχαμε να εκπροσωπήσουμε τους αστυνομικούς του Ηρακλείου που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά στην μάχη με το έγκλημα με το τμήμα μας να ξεκινάει η παρέλαση, αλλά και ικανοποίηση καθώς το μηχανοκίνητο τμήμα μας έλαβε θερμή υποδοχή από το σύνολο των συμπολιτών μας οι οποίοι παρακολουθούσαν την παρέλαση. Χρόνια πολλά σε όλους !!! Χρόνια πολλά Ελλάδα !!!".

 

 

Δείτε επίσης

Ηράκλειο: Με λαμπρό καιρό ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ