Χάρης Μαμουλάκης: Η προοδευτική αντεπίθεση ξεκίνησε!

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Στην επόμενη μέρα του 4ήμερου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, με ανάρτησή του, ο  Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, βουλευτής, Χάρης Μαμουλάκης, κάνοντας λόγο για ανάγκη συμπόρευσης και υπεράσπισης των κεκτημένων του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. "Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε το λαό και να αποτελέσουμε το κύριο ανάχωμα στην κυβερνητική πολιτική που ασκεί η ΝΔ", τονίζει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

"Το συνέδριο μίλησε! Οι τίτλοι τέλους στην εσωστρέφεια και στη τοξικότητα έπεσαν. Έχουμε την ιστορική πολιτικά ευθύνη να σεβαστούμε την ετυμηγορία.

Με ομοψυχία θα συμπορευτούμε για να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα αφήσουμε πίσω τις όποιες διαφορές αλλά και θα συνθέσουμε το σχέδιο με το οποίο θα ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Η κοινωνία το έχει ανάγκη. Η κοινωνία έχει ανάγκη από ένα συμπαγές και δημοκρατικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δίνει φωνή στα μέλη του.

Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε το λαό και να αποτελέσουμε το κύριο ανάχωμα στην κυβερνητική πολιτική που ασκεί η ΝΔ. Με τεκμηριωμένες θέσεις που αποτελούν τις λύσεις στα προβλήματα που «μαστίζουν» τους πολλούς. Όσους διαχρονικά σηκώνουν τα βάρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη διέξοδος στις ανάγκες των πολλών. Και στη μάχη των Ευρωεκλογών του Ιουνίου το μήνυμά μας πρέπει να είναι ηχηρό.

Όλες και όλοι μαζί. Μία γροθιά. Η προοδευτική αντεπίθεση ξεκίνησε".

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ