Η αυτοθυσία της μητέρας έσωσε το 2χρονο από τα αδέσποτα ζώα!

Αδέσποτα ζώα επιτέθηκαν σε μητέρα και παιδί στην περιοχή της Φορτέτσας

Τρομακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Φορτέτσας του νομού Ηρακλείου, όταν μια αγέλη από αδέσποτα ζώα επιτέθηκε σε μητέρα και το δίχρονο παιδί της, πολύ κοντά στον παιδικό σταθμό της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα φτάνουν στο Cretalive, ευτυχώς μητέρα και παιδί χαίρουν άκρας υγείας, λόγω της παρέμβασης και της αυτοθυσίας της ίδιας προτάσσοντας το σώμα της. 

Μετά το συμβάν ενημερώθηκαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φορτέτσας, η Αστυνομία αλλά και το Κυνοκομείο. Κατά το τελευταίο όμως, εφόσον δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός δεν είναι και πολλά αυτά που μπορεί να πράξει. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, μόνο με βεβαίωση από νοσοκομείο πως κάποιος έχει τραυματιστεί μπορούν να απομακρυνθούν τα αδέσποτα από το δρόμο.  

Ποια είναι όμως η πραγματική αιτία του κακού; Μας φταίνε τα αδέσποτα; Μας φταίει η νομοθεσία; Ή το πρόβλημα έχει βαθύτερες ρίζες, και ξεκινάει από την ανευθυνότητα κάποιων που παρατάνε τα κατοικίδιά τους στο δρόμο; Αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των αδέσποτων ζώων, αλλά και την κακοποίηση που τους ασκούν όταν βρεθούν στον δρόμο; Ρητορικά ερωτήματα...

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ