Η επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ και το κλίμα που μεταφέρει στην Αθήνα ο Φραγκίσκος Παρασύρης!

Η επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ και το κλίμα που μεταφέρει στην Αθήνα ο Φραγκίσκος Παρασύρης!

«Οργώνει» εδώ και καιρό το νομό και βοηθά, με όλες του τις δυνάμεις, στην επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ και στην κομματική του ανασυγκρότηση.

Το κλίμα που διαμορφώνεται στο Ηρακλειο στην προσυνεδριακή διαδικασία του ΠΑΣΟΚ μετέφερε με ενθουσιασμό ο Φραγκίσκος Παρασύρης σε συναδέλφους του, πρώην βουλευτές στην Αθήνα, με τους οποίους συναντήθηκε.
Ο ίδιος έχοντας το «πράσινο φως» από το Νίκο Ανδρουλάκη, για το ψηφοδέλτιο του κινήματος στις επόμενες εκλογές, «οργώνει» εδώ και καιρό την ενδοχώρα του νομού και βοηθά με όλες του τις δυνάμεις στην επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ και στην κομματική του ανασυγκρότηση.
Έχοντας βρεθεί με στελέχη σε όλο το νομό και σε διάφορες συναντήσεις επιβεβαιώνει ότι το Ηράκλειο είναι έτοιμο για τη μεγάλη πολιτική ανατροπή.

Όλοι είναι ικανοποιημένοι από τη μεγάλη συμμέτοχη του κόσμου στις εκλογές για τα όργανα και δηλώνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το σύνολο των στελεχών που εξελέγησαν σε επίπεδο δημοτικών οργανώσεων αλλά και νομαρχιακής επιτροπής. Αυτό που τον ικανοποίησε όμως περισσότερο είναι το γεγονός πως νέα σε ηλικία άτομα, εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα κοινά και «διψούν» για την πολιτική, κάτι που είναι ζητούμενο στις δύσκολες συγκυρίες της εποχής.

Το μήνυμα για ανανέωση και αυτόνομη πολιτική πορεία δείχνει να έχει σοβαρό αντίκρισμα στην κοινωνία και ο Παρασύρης είναι σίγουρος πως το ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο Ηρακλείου επανακτά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ