Η Πάρνηθα που είναι στην Αττική και το κότερο

Η Πάρνηθα που είναι στην Αττική και το κότερο

Τί είπε ο Στέλιος Πέτσας

Ερώτηση για την φωτογραφία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την Πάρνηθα, για την οποία υπήρξαν και μεγάλες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, δέχτηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. 

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας ρωτήθηκε:

«Τι απαντάει η κυβέρνηση στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για έλλειψη ενσυναίσθησης του πρωθυπουργού που ακολούθησαν τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του από την Πάρνηθα. Μπορεί τελικά ο μέσος πολίτης να κάνει το ίδιο;»

Και ο κ. Πέτσας απάντησε:

«Κοιτάξτε είναι σαφές όσον αφορά τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις, ότι δεν επιτρέπονται διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Όπως γνωρίζω  η Πάρνηθα είναι στην Αττική. Ένα.

Δεύτερον, ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν είχε ανακοινώσει το δεύτερο lockdown είχε αναφερθεί στην ανάγκη μεγαλύτερης ευελιξίας ιδίως για ανθρώπους που αθλούνται, χαρακτηριστικά είχε αναφερθεί εκείνη την ημέρα και στις δραστηριότητες αυτές που έχουν να κάνουν με το ποδήλατο.

Δεν καταλαβαίνουμε ποιος ανακαλύπτει την Αμερική όταν θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις. Όσο και αν προσπαθεί η αντιπολίτευση να δημιουργήσει θέμα με μια πολιτική πάνω σε τσουρέκια και σε ποδήλατα δε μπορεί να κρύψει τις ευθύνες κάποιων που ήταν πάνω σε κότερα με πούρα».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ