Η πίτα του ΠΑΣΟΚ και η… μύγα που τσίμπησε τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου!

Το λεκτικό επεισόδιο και η αποχώρηση

Στην κοπή της πίτας του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου την περασμένη Παρασκευή όλα θα ήταν άκρως ικανοποιητικά - λένε στο κίνημα - αν δεν υπήρχε ένα λεκτικό επεισόδιο με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και αντιπεριφειάρχη  Στέλιο Βοργιά που προκάλεσε εντύπωση.

Τι έγινε; Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την ομιλία του δεν έκανε ειδική αναφορά στα προβλήματα των εργαζομένων και όλα όσα τους απασχολούν, με αποτέλεσμα να… θιχτούν οι συνδικαλιστές που ήταν εκεί και μάλιστα με έντονες φωνές που ακούστηκαν και στους διαδρόμους ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου μαζί με το Γενικό Γραμματέα του Νεκτάριο Μωΰσάκη και τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων Νίκο Κοκολάκη έφυγαν οργισμένοι από την εκδήλωση. 

Ας πάμε να δούμε τι έγινε:
Όντως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έκανε ειδική αναφορά στα προβλήματα των εργαζομένων , αλλά λένε στο ΠΑΣΟΚ, στη ΓΣΕΕ ξέρουν πόσο ψηλά είναι στην ατζέντα τους και πόσο τα αναδεικνύει κάθε φορά όταν χρειαστεί ο Νίκος Ανδρουλάκης. Εξάλλου δεν έπιασε όλα τα θέματα της επικαιρότητας και κυρίως σε μια κομματική εκδήλωση αυτό που βαραίνει είναι μια συνολική αποτύπωση των θέσεων του κόμματος και βέβαια η κριτική στα αντίπαλα κόμματα και η χάραξη της προεκλογικής τακτικής του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες ευρωεκλογές. 
Τι μύγα « τσίμπησε» λοιπόν τον Βοργιά, να βγει από τα ρούχα του και να  κάνει ολόκληρο σκηνικό σαν τον… απατημένο σύζυγο που βρίσκεται μπροστά σε μοιχεία; 

Έχει λένε την ίδια ευαισθησία - όταν βρίσκεται μπροστά σε κυβερνητικούς παράγοντες ο κ. Βοργιάς - που συχνά πυκνά είναι, λένε από το κίνημα σε διάφορες εκδηλώσεις; Διότι λένε, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι, θα μπορούσε μετά την ομιλία Ανδρουλάκη να του πει τα παράπονα του ή να ζητήσει και εξηγήσεις, αντί να στήσει ένα σκηνικό με φωνές και σαματά  που κανέναν δεν βρήκε συμπαραστάτη !

Διότι βέβαια δεν πάω στο άλλο άκρο και  να δεχτώ αυτό που άκουσα, κυρίως επειδή ξέρω το Στέλιο Βοργιά και ότι δεν μπαίνει σε τέτοια μικροκομματικά παιγνίδια,   που λένε κάποιοι υποψιασμένοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ πως όλο αυτό ήταν σκηνοθετημένο με δάχτυλο εξ… Αθηνών, που κινείται μέσα από συνδικαλιστικά κέντρα της ΓΣΕΕ( Παναγόπουλος - Πολυζωγόπουλος) που ήθελαν να δημιουργήσουν … προβοκάτσια εις βάρος του Ανδρουλάκη στην κυριολεξία από το πουθενά, μέσα στην έδρα του στο Ηράκλειο!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ