Η συγκινητική αναφορά Τσιόδρα στους «αφανείς ήρωες»

Η συγκινητική αναφορά Τσιόδρα στους «αφανείς ήρωες»

Ειδική αναφορά στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που δίνουν καθημερινά την ακούραστη μάχη με τον κοροναϊό, έκανε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη του φονικού ιού στη χώρα μας ο Σωτήρης Τσιόδρας

Ειδική αναφορά στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που δίνουν καθημερινά την ακούραστη μάχη με τον κορωνοϊό, έκανε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Τρίτης ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Τελειώνοντας την τοποθέτησή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, με αφορμή τη Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτριών και Νοσηλευτών, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τους ήρωες της νέας καθημερινότητας που βιώνουμε λόγω της πανδημίας.

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα, η Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτριών και Νοσηλευτών. Θυμόμαστε που έχει σημαντικό ρόλο στον τομέα υγείας. Είναι περίπου το 50% των υγειονομικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμα, όμως, υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις. Ζήσαμε και ζούμε από κοντά την αγωνία τους» είπε ο κ. Τσιόδρας.

«Χωρίς αυτούς τους αφανείς ήρωες, εμείς οι ιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό δεν υπάρχουμε, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε όπως πρέπει. Κάποια στιγμή, ως κοινωνία, πρέπει να τους επιβραβεύσουμε και να τους δίνουμε τα εφόδια και τα κίνητρα να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν» κατέληξε.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ