Και κρητικοί επιχειρηματίες στο επίσημα γεύμα για τον πρόεδρο
Σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας θα παραθέσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος της επίσκεψής του στην Αθήνα
Από την ελληνική κυβέρνηση στο γεύμα θα βρίσκονται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η διπλωματική σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο Αλέξης Πατέλης, επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού.
Επίσης, στο γεύμα θα παρακαθίσουν η επικεφαλής του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Θάνος Δημόπουλος, οι εφοπλιστές Γιώργος Προκοπίου, Μελίνα Τραυλού και Πάνος Λασκαρίδης, καθώς και οι επιχειρηματίες Μιχάλης Λεμπιδάκης και Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.
Η πρώτη ημέρα της επίσκεψης του Κινέζου Προέδρου στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί με το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου στις 19:00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στο οποίο θα παραστεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
- Στο Ηράκλειο για τον Άγιο Μηνά ο πρώην Υπουργός
- Τι κάνει η γραμματεία του Πανεπιστημίου;
- Το δύσκολο στοίχημα του Κουράκη