Κάλεσμα για έμπρακτη στήριξη όσων δοκιμάζονται στον Δήμο Μαλεβιζίου

Από τον Δήμο Γόρτυνας

Εθελοντική πρωτοβουλία για την έμπρακτη στήριξη όσων δοκιμάζονται, στον Δήμο Μαλεβιζίου, με αφορμή την πρόσφατη κακοκαιρία, γνωστοποιεί με ανάρτησή του ο δημοτικός Σύμβουλος Γόρτυνας, Νίκος Πελεκανάκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες, συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Από την πρώτη στιγμή της μεγάλης τραγωδίας στον Δήμο Μαλεβιζίου, μαζί με τον Δήμαρχο Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη, επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, προκειμένου αφενός να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας προς τις οικογένειες των δύο συνανθρώπων μας που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους, αφετέρου να δηλώσουμε την πρόθεσή μας να συνδράμουμε τόσο σε ηθικό επίπεδο, όσο και εμπράκτως, στο έργο αποκατάστασης των τεράστιων ζημιών που έχουν σημειωθεί στην περιοχή. 

Όπως ενημερωθήκαμε, αρχικά, οι ανάγκες του Δήμου Μαλεβιζίου σε μηχανήματα και λοιπό εξοπλισμό, για τις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης και τους καθαρισμούς των δρόμων έχουν καλυφθεί. Ωστόσο, σε νεότερη επικοινωνία που είχα σήμερα το πρωί με τον αγαπημένο μου φίλο, Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, τον άκουσα να μου λέει με τρεμάμενη φωνή: «Νικόλα, χρειαζόμαστε χέρια!».

Χέρια λοιπόν, ψυχή και αλληλεγγύη! Μέσω αυτής της ανάρτησης, απευθύνω έκκληση σε όλους εσάς, τους αγαπημένους φίλους και δικούς μου ανθρώπους να προσφέρουμε την βοήθειά μας στους πληγέντες του Δήμου Μαλεβιζίου, συμμετέχοντας στο δύσκολο έργο της αποκατάστασης, με όποιο τρόπο μας ζητηθεί. 


Αύριο, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, ώρα 10:00 το πρωί, συγκεντρωνόμαστε έξω από το κρεοπωλείο μου, στην Αγία Βαρβάρα και ξεκινάμε όλοι μαζί, για να συνδράμουμε εθελοντικά, όπως και όσο μπορεί ο καθένας από εμάς, στις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου. Σε περίπτωση που η συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια είναι μεγάλη, έχει ήδη διασφαλιστεί η δυνατότητα μεταφοράς μας με λεωφορείο. Για συμμετοχές και πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου τηλέφωνο, 6983598515.

Παρακαλώ, από καρδιάς, για την ανταπόκρισή σας, ώστε να στείλουμε στον Δήμο Μαλεβιζίου και στους συνανθρώπους μας, κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, που δοκιμάζονται από αυτή τον εφιάλτη ένα ηχηρό μήνυμα (έμπρακτης) στήριξης και συμπαράστασης.

Σας ευχαριστώ θερμά».

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ