Κοινό post Παρασύρη - Χνάρη: η εικόνα στα τηλεπαράθυρα μας αδικεί και απογοητεύει τον κόσμο μας!

Οι δυο βουλευτές ζητούν από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να σεβαστούν τον αγώνα του κόσμου της παράταξης που σφράγισε την πολιτική αυτονομία του κινήματος

Μ' ένα κοινό τους post στο Facebook οι βουλευτές Κρήτης του ΠΑΣΟΚ Φραγκίσκος Παρασύρης και Μανολης Χνάρης, παρεμβαίνουν στη δημόσια συζήτηση για το κίνημα και κάνουν μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που πέτυχε το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη.

Οι δυο βουλευτές αφού αναφέρονται στην επιτυχία του ΠΑΣΟΚ να σπάσει την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί από όλα τα στελέχη του κόμματος που εργάστηκαν νυχθημερόν για να επιτύχουν κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο, ζητούν από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να σεβαστούν τον αγώνα του κόσμου της παράταξης που σφράγισε την πολιτική αυτονομία του κινήματος.

Και καταλήγουν: «Η ενότητα σφυρηλατείται με σεβασμό στις θεσμικές λειτουργίες του κόμματος. Θα συζητήσουμε, εξάλλου, διεξοδικά στα όργανα μας πως θα δυναμώσουμε κι άλλο την πορεία μας. Η εικόνα στα τηλεπαράθυρα, μας αδικεί, δυστυχώς απογοητεύει τον κόσμο της παράταξης».

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτητο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ