Κόντρα σεισμολόγων με... Ραφαέλα Καρά

Συνεχίζεται η κόντρα των σεισμολόγων με αφορμή τον σεισμό στην Εύβο

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος δεν δίστασε να συγκρίνει τον συνάδελφό του, Άκη Τσελέντη με τη... Ραφαέλα Καρά, με αφορμή το σεισμό στην Εύβοια.

O Γεράσιμος Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά, στο Mega, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Άκη Τσελέντη: "Είμαι παλιός και θυμάμαι τη Ραφαέλα Καρά. Μια ωραία, ψηλή, ξανθιά τραγουδίστρια. Είχε βγάλει ένα ποτ-πουρί με όλα τα “όπλα” της τα τραγουδιστικά. Τώρα, λοιπόν, έχουμε μια σεισμολογική Ραφαέλα Καρά, που βάζει μέσα στο καλάθι του ποτ-πουρί όλα τα όπλα τα επιστημονικά, για να μπορέσουμε να πούμε το γνωστό, σε ακατάλληλο χρόνο".

Η απάντηση του Άκη Τσελέντη ήρθε μέσω social media: "Με το αγαπημένο τραγούδι, A far l' amore comincia tu, της Raffaella Karra». Η επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού μόνο τυχαία που δεν είναι οι κινήσεις του κορμιού της Raffaella προσομοιώνουν τις εδαφικές κινήσεις κοντά σε ένα  σεισμογόνο  ρήγμα. Άλλωστε η Raffaella  στα νιάτα της προκαλούσε σεισμούς στα αντρικά μυαλά, μερικά από τα οποία ταρακουνήθηκαν τόσο πολύ που ακόμα και σήμερα προσπαθούν να ισορροπήσουν", έγραψε μεταξύ άλλων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ