Στο πλευρό της οικογένειας της αδικοχαμένης Έμμας ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Εξέφρασε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων τη θλίψη του

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Χανίων Νίκος Καλογερής, θεσμικοί εκπρόσωποι και πλήθος κόσμου, συμμετείχαν στο ύστατο χαίρε της αδικοχαμένης φοιτήτριας Έμμας Καριωτάκη, στην Δημοτική Κοινότητα  Νεροκούρου Χανίων.

Ο κ Αρναουτάκης και ο κ Καλογερής συλλυπήθηκαν τους γονείς, τους συγγενείς και ιδιαίτερα τον πατέρα  Χαράλαμπο Καριωτάκη που ανήκει στην οικογένεια της Περιφέρειας ως εργαζόμενος στην Δνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας  Χανίων.

kideia1

Για το τραγικό γεγονός, οι κκ Αρναουτάκης και Καλογερής, σε δηλώσεις τους εξέφρασαν την  βαθιά τους θλίψη  λέγοντας, ότι πλάι στην οικογένεια η Περιφέρεια θρηνεί και συμπαρίσταται.

kideia

Παραλληλα τόνισαν το μεγαλείο ψυχής,ανθρωπισμού και αλληλεγγύης της ίδιας της Έμμας, της οικογένειας της να δοθούν ζωτικά όργανα σε συνανθρώπους μας και να ζουν μέσα από την Έμμα

." Η δωρεά οργάνων" ,πρόσθεσε ο  Περιφερειαρχης "είναι το καλό παράδειγμα για όλους. Η ίδια η Έμμα το είχε αποφασίσει σε ανύποπτο χρόνο, όπως μας είπε ο πατέρας τον οποίο συλλυπουμεθα, όπως και ολόκληρη την οικογένεια ενώ ταυτόχρονα τους συγχαίρουμε για την αλληλεγγύη τους, για το μεγαλείο ψυχής, τη δωρεά οργάνων για την ζωή συνανθρώπων μας"...

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ