Κοσμοσυρροή στο TALOS PLAZA για τη Lila

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας εμφανίστηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 17 χρόνια λειτουργίας του Talos Plaza!

"Δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα" το απόγευμα της Τετάρτης στο Talos Plaza, καθώς ένα μεγάλο πλήθος κόσμου έσπευσε από νωρίς για το μεγάλο event που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του τριήμερου επετειακού φεστιβάλ για τα 17 χρόνια λειτουργίας του εμπορικού κέντρου.

Πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης ήταν η Lila, η αγαπημένη τραγουδίστρια της Gen Z, η οποία μαζί με τους χορευτές της απογείωσε το κέφι.

Το Talos Plaza ήταν ασφυκτικά γεμάτο, καθώς οι συμμετέχοντες, κυρίως νεολαία και μικρά παιδιά με τους συνοδούς τους είχαν κατακλύσει τον χώρο.

Δείτε φωτογραφίες:

Λίλα Talos Plaza

Λίλα Talos Plaza

Λίλα Talos Plaza

Λίλα Talos Plaza

Το τριήμερο φεστιβάλ του Talos Plaza ολοκληρώνεται την Πέμπτη 11 Ιουλίου, με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πέμπτη 11/7 από τις 18:00 Facepainting & μπαλονοκατασκευές για τους μικρούς μας φίλους @bubblebubble_team Παιδική χορωδία Αλατσατιανού συλλόγου @sillogos_alatsatianon Χορευτικές επιδείξεις τοπικών σχολών @infinity_dance_project @in.steps Χορωδία νέων Αλατσατιανού συλλόγου Κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Μιλτιάδη Βαρουχάκη @miltiadis_varouchakis και το χορευτικό του Χριστόφορου Μπριντάκη @sxoles_xorou_brintakis video& photo: @luzcreativestudio & @depictions_pd

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ