Το λαμόγιο, η άσεμνη χειρονομία και η... αποβολή!

Το λαμόγιο, η άσεμνη χειρονομία και η... αποβολή!

Διεκόπη για λίγο η συνεδρίαση για να... ηρεμήσουν τα πνεύματα

Θύελλα με το "καλημέρα" στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου ξεκίνησε η συζήτηση για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου να βγαίνει εκτός ορίων, κάνοντας μια άσεμνη κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Κώστας Μάρκου απευθυνόμενος στον συνάδελφό του από το ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο τού έκανε μια άσεμνη χειρονομία λέγοντάς του «σας τον κάναμε τον κ@@@ να» κάνοντας και την αντίστοιχη κίνηση. Αμέσως ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων στην αίθουσα της Ολομέλειας με όλους τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ να σηκώνονται όρθιοι και να διαμαρτύρονται έντονα για την απαράδεκτη αυτή κίνηση.

Ο προεδρεύων της Βουλής ζήτησε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από την αίθουσα, τον ανακάλεσε στην τάξη και όταν εκείνος αρνήθηκε αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Λίγα λεπτά αργότερα, η συνεδρίαση άρχισε ξανά και ο προεδρεύων ανακοίνωσε ότι ο κ. Μάρκου αποκλείεται από τη συνέχεια της συζήτησης σύμφωνα με το άρθρο 81 και έχει δικαίωμα, σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλής, να λάβει μέρος μόνο στην ψηφοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που προκάλεσε το μένος του κ. Μάρκου, με αποτέλεσμα να προβεί σε αυτή τη χυδαία κίνηση, ήταν το γεγονός ότι είχε πληροφορηθεί πως ο κ. Κωνσταντινόπουλος τον είχε χαρακτηρίσει νωρίτερα «λαμόγιο».


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ