Λευτέρης Καρχιμάκης: ένα πρόσωπο με φόρα για το μέλλον!

Από αυτούς που κέρδισαν χωρίς να εκλεγούν!

Μπορεί να μην εξελέγη ευρωβουλευτής, μπορεί να ήταν η πρώτη του παρουσία σε μια εκλογική μάχη, μπορεί να μην είχε τον πατέρα του στο πλευρό του λόγω των γνωστών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ο αγαπητός Μιχάλης, αλλά ο Λευτέρης Καρχιμάκης ήταν από τα πρόσωπα που κέρδισαν χωρίς να εκλεγούν!

Ο πιο νέος υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ έδειξε με το καλημέρα πως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά, ή για να  το πάμε ακόμα παρακάτω, μπορεί να βγει και ακόμα καλύτερο προϊόν, αρκεί να έχει τις βάσεις, το DNA, αλλά και το προσωπικό υπόβαθρο με το χάρισμα της επικοινωνίας, που αποτελούν τα υποστυλώματα για να ναι στέρεο το οικοδόμημα! 

Και όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε να δώσει στο νεαρό Καρχιμάκη, την ευκαιρία να εκτεθεί πολλοί μπορεί να σκέφτηκαν πως ήταν ένα… ρουσφέτι προς τον συμπατριώτη του Μιχάλη. Μόνο που δεν ήταν έτσι, ή για να ακριβολογούμε έγινε το ακριβώς αντίθετο: η παρουσία και η ζεστασιά με την οποία υποδέχτηκαν, όσοι γνώριζαν από κοντά το νεαρό πολιτικό επιστήμονα, αλλά και η απήχηση του στην κάλπη, απέδειξαν πως το ΠΑΣΟΚ έχει μια δεξαμενή νέων ανθρώπων που απλά θέλουν κάποιος να τους πιστέψει και να τους δώσει μια ευκαιρία για να τον δικαιώσουν.
Και ο Καρχιμάκης αποδείχτηκε λαχείο για τον Ανδρουλάκη! Γιατί μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί με την πρώτη, αλλά έδειξε ότι ήρθε για να  μείνει...
Κρατήστε το όνομα του, σίγουρα θα μας απασχολήσει ξανά, στο κοντινό αλλά και στο μακρινό μέλλον! 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ