Μα να σκοτωνόμαστε και στο κέντρο του Ηρακλείου… Δεν πάει άλλο!

Μα να σκοτωνόμαστε και στο κέντρο του Ηρακλείου… Δεν πάει άλλο!

Ένας νέος άνθρωπος, μόλις 19 χρόνων έχασε τη ζωή του

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο. Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, μόλις 19 ετών έχασε τη ζωή του, λίγες μόλις μέρες μετά το χαμό των δυο νεαρών στο Πολύδροσο Γαζίου. Σε έναν δρόμο στον κεντρικότερο πια της πόλης του Ηρακλείου.

Σε μια οδό όπου τα κολωνάκια, το στενό του οδοστρώματος, οι μικρές ευθείες δεν επιτρέπουν να αναπτυχθεί ταχύτητα. Άλλωστε τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής πίεσης, η Κυρίλλου Λουκάρεως και η Αγίου Μηνά δεν σου επιτρέπουν κάν να κινηθείς παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα πριν σταματήσεις από το μποτιλιάρισμα! Κι όμως! Σε αυτόν το δρόμο, ώρα 6.30 το πρωί, χωρίς κίνηση, χωρίς παρενόχληση ένας νεαρός μοτοσυκλετιστής έχασε τη ζωή του, φορώντας μάλιστα κράνος!

Στο πιο κεντρικό σημείο του Ηρακλείου.

Εκεί που υπό φυσιολογικές συνθήκες το μόνο τροχαίο που μπορεί να σου συμβεί είναι να παραπατήσεις ή να πέσεις σε καμμία λακκούβα από τα έργα… κι όμως!

Τι άλλο άραγε θελουμε για να δούμε πως θα αντιδράσουμε;

Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να πάψουν οι νέοι μας να παίρνουν τόσο αψήφιστα τη ζωή τους; Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά κι εμείς να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε;

Αν δεν κάνουμε κάτι σαν κοινωνία, σαν οικογένεια, σαν ατομικότητα ο καθένας μας, απλά θα τα αφήνουμε να συμβαίνουν, η τροχαία να τα καταχωρεί κι εμείς οι δημοσιογράφοι να τα καταγράφουμε, μια στατιστική μακάβριας ρουτίνας που θα επιβεβαιώνει απλά την αποτυχία μας σαν κοινωνία της Κρήτης!

Διαβάστε επίσης:

Το κράνος δεν έσωσε τον άτυχο Γιώργο!

Θανατηφόρο τροχαίο στην καρδιά της πόλης!

Δύο άτομα στο νοσοκομείο από το τροχαίο με εγκλωβισμό

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ