Μαρία Δαφέρμου: 20.405 ευχαριστώ!

"Αισθάνομαι ότι έκανα μια διαδρομή με όρους αξιοπρέπειας, χωρίς το σκαλί της αναγνωρισιμότητας, χωρίς πιέσεις προς τους ανθρώπους, χωρίς δεσμεύσεις"

Μετά το τέλος των ευρωεκλογών η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Δαφέρμου, σε μήνυμά της εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κόσμο που την εμπιστεύτηκε.

Όπως αναφέρει:

"Με την ολοκλήρωση της διαδρομής προς τις ευρωεκλογές νιώθω πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς! Θέλω να ευχαριστήσω τους 20.405 συμπολίτες μας που με άκουσαν και αγκάλιασαν την προσπάθειά μου.

Ιδιαίτερα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Κρήτη μας, που έστειλε ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης στον χώρο μας και προσωπικά με ανέδειξε πρώτη σε προτίμηση γυναικεία υποψηφιότητα στο νησί μας.

Αισθάνομαι ότι έκανα μια διαδρομή με όρους αξιοπρέπειας, χωρίς το σκαλί της αναγνωρισιμότητας, χωρίς πιέσεις προς τους ανθρώπους, χωρίς δεσμεύσεις.

Προσπάθησα να δώσω την αλήθεια μου και το όραμα μου και κατάλαβα ότι οι άνθρωποι όντως έχουν ανάγκη από καθαρά πρόσωπα. Από άτομα που έρχονται μέσα από την κοινωνία και όχι πάνω από αυτήν.

Η εμπιστοσύνη προς τον χώρο μας αυξήθηκε, σίγουρα μπορούμε περισσότερα και είμαι βέβαιη ότι με ομοθυμία και σύμπνοια θα τα καταφέρουμε. Μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα των πολιτών".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ