Μαξίμου για εκλογή Κασσελάκη: Αναμένουμε τις πολιτικές του θέσεις

"Ο τόπος χρειάζεται μια εποικοδομητική αξιωματική αντιπολίτευση"

Από την κυβέρνηση δεν σχολιάζουν τις εσωτερικές διαδικασίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευση, αν και όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές πρόκειται για μία δημοκρατική διαδικασία που ανέδειξε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα σύμφωνα με την ΕΡΤ,  τονίζουν, ότι ο τόπος χρειάζεται μία εποικοδομητική αξιωματική αντιπολίτευση που φυσικά θα ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, χωρίς όμως τοξικό λόγο, όπως είχε επισημάνει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός όταν είχε ερωτηθεί σχετικά στη ΔΕΘ.

Επίσης, σημειώνουν ότι αναμένουν τις πολιτικές θέσεις και τον πολιτικό λόγο του κ. Κασσελάκη σε όλα τα κρίσιμα θέματα -εάν θα πολιτευτεί δηλαδή με όρους ουσίας και όχι επικοινωνίας- υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση ούτε υποτιμά -ούτε όμως και φοβάται- τον όποιον αντίπαλο.

Όπως εξάλλου λένε, βασικός αντίπαλος για την κυβέρνηση -και βασικό μέλημα- είναι σε κάθε περίπτωση τα προβλήματα των πολιτών.

Εν τω μεταξύ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το συγχαρητήριο τηλεφώνημα -ως είθισται- του Κυριάκου Μητσοτάκη στον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το πότε θα προσδιοριστεί η πρώτη συνάντηση που κάποια στιγμή θα υπάρξει μεταξύ των δύο ανδρών.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ