Με... φόντο τον ανασχηματισμό, συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σταθμίζει επιλογές και αξιολογεί πρόσωπα

Ο ανασχηματισμός στο κυβερνητικό σχήμα είναι προ των πυλών, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, με γνώμονα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρωθυπουργός, την αποτελεσματικότητα και τη συμπεριφορά των υπουργών. Στις προτεραιότητες της κυβέρνησης, βρίσκονται οι μεταρρυθμίσεις, που στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που σταθμίζει επιλογές και αξιολογεί πρόσωπα, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά στο momentum των αλλαγών.

Στις 11 το πρωί συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο με την παρούσα σύνθεση, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην Ελβετία προκειμένου να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη για την Ουκρανία, πριν μεταβεί τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες και την άτυπη Σύνοδο Κορυφής των «27» ηγετών).

Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας κυριαρχούν και αυτές με τη σειρά τους στην ατζέντα του Μεγάρου Μαξίμου και κινούνται σε επτά πεδία: αντιμετώπιση ακρίβειας, στεγαστική πολιτική (αιχμή ο νέος κύκλος του προγράμματος «Σπίτι μου»), ασφάλεια, επιτάχυνση προσλήψεων στο δημόσιο, αναβάθμιση Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, υγεία, ενίσχυση μισθών και συντάξεων. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ